Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ, exasperat de ineficienţa din atacul Rapidului. Ce a declarat ”Pisica” după eşecul cu CFR: ”Am ratat cât pentru cinci meciuri”

Bogdan Lobonţ, exasperat de ineficienţa din atacul Rapidului. Ce a declarat ”Pisica” după eşecul cu CFR: ”Am ratat cât pentru cinci meciuri”

Superliga

Comentarii

Rapid a bifat al optulea meci consecutiv fără victorie în play-off, scor 2-3, iar giuleştenii riscă să termine campionatul pe locul şase.

Fără galerie în tribunele din Gruia, Rapid a început excelent la Cluj şi Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din afara careului, uşor deviat de Boben. Clujenii, la primul meci cu Dan Petrescu pe bancă, au egalat repede, după numai patru minute, prin Bîrligea, care a înscris din centrarea lui Otele.

Nigerianul şi-a adus apoi echipa în avantaj, marcând la colţul scurt în minutul 30. Bucureştenii au cerut penalti în minutul 45+1, la o intrare a lui Camora la Braun, dar arbitrul nu a acordat nimic.

După pauză, Otele a făcut dubla şi a înscris după ce a rămas singur cu portarul Ungureanu. Rapid a redus din diferenţă în minutul 60, când Burmaz a transformat o lovitură liberă, iar giuleştenii au avut şi şansa egalării. Arbitrul Marian Barbu a acordat penalti în minutul 81, pentru oaspeţi, la un henţ în careu al lui Boben, Albion Rrahmani a executat însă slab şi Răzvan Sava a apărat.

Dan Petrescu a primit cartonaş galben în minutul 86, Rapid a căutat golul egalizator, dar nu s-a mai înscris şi CFR s-a impus cu 3-2. Clujenii sunt pe locul al doilea în campionat, cu 40 de puncte, în timp ce giuleştenii rămân singura echipă fără victorie din play-off, ocupând ultimul loc, al 6-lea, cu 29 de puncte.

Rapid nu bate pe nimeni, dar Lobonţ nu disperă: ”Vor veni şi victoriile”

”Ce explicaţii mai pot fi după un asemenea meci? Am ratat cât pentru cinci meciuri. Mai multă atenţie la finalizare şi sunt convins că puteam pleca cu mult mai mult.

Dezamăgirea rămâne. Plecăm de la ceea ce am făcut bine, consolidăm şi sunt convins că vor veni şi victoriile.

Cu siguranţă vom ieşi din această situaţie, pentru că avem capacitatea să facem asta.

(n.r. despre absenţa suporterilor) Sunt sigur că suporterii sunt alături de noi, chiar dacă nu au făcut deplasarea. Este normal să fie dezamăgiţi, dar ţine totul de noi să ieşim din această situaţie.

Rămâne să fim mai atenţi la finalizare. Asta rămâne de făcut. Băieţii au calităţi extraordinare. Trebuie să lucrăm la ceea ce înseamnă echipă”, a spus Bogdan Lobonţ, după CFR - Rapid 3-2.

Afla mai multe despre: rapidsuperligabogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare