Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ plăteşte cu postul! U Cluj îşi aduce un antrenor de Liga 1 pentru a îşi asigura promovarea

Bogdan Lobonţ plăteşte cu postul! U Cluj îşi aduce un antrenor de Liga 1 pentru a îşi asigura promovarea

Liga 2

Comentarii

U Cluj a ratat revenirea în Liga 1 după ce a pierdut barajul cu FC Hermannstadt, scor 1-2 la general. În urma ratării obiectivului, la Cluj au început să cadă capete, începând de la antrenor, dar nu numai. Ardelenii sunt aproape de a se înţelege cu un antrenor din play-off.

Bogdan Lobonţ plăteşte cu postul pentru ratarea promovării, antrenorul urmând să fie demis de la U Cluj, dar soarta tehnicianului a fost decisă după meciul tur, relatează Monitorul de Cluj. În plus, şi Ioan Ovidiu Sabău, manager-ul general al echipei, va pleca. 

ANTRENORUL DIN PLAY-OFF PENTRU PROMOVARE 

Conducătorii de la Cluj urmează să îl numească antrenor pe Costel Enache, potrivit Fanatik. Enache, care a dus-o pe Astra până în finala Cupei României, nu s-a prezentat miercuri la reunirea lotului, iar soarta lui la giurgiuveni a fost decisă. Dani Coman a confirmat că Enache îşi va rezilia contractul, iar la Astra ar putea să ajungă Dan Alexa, care a plecat de la Dunărea Călăraşi. Mai multe detalii AICI.

BUGET MARE, REALIZĂRI PUŢINE 

U Cluj a fost echipa cu unul dintre cele mai mari bugete, dacă nu cel mai mare, din Liga a 2-a, dar cu toate acestea a reuşit să termine doar pe locul trei, cel de baraj, pierzând promovarea în faţa unor formaţii precum Academica Cliceni şi Chindia Târgovişte. 

Fostul internaţional român a semnat U Cluj încă din toamnă, dar a preluat funcţia de tehnician abia în iarnă. El este la prima experienţă de acest gen. 

"Acum, cu siguranţă, în următoarele zile o să avem o întâlnire, o să analizăm parcursul nostru de până acum şi o să stabilim care sunt liniile de urmat. Cu domnul Sabău nu am vorbit despre acest lucru. Ce am vorbit la început, am fost chemat aici pentru că U Cluj e un altfel de club şi avea nevoie de un altfel de antrenor, cu experienţa pe care o am eu, cu modul de a antrena, cu modul meu de a vedea fotbalul. Zilele următoare o să avem o întâlnire şi o să vedem toate ce va urma", a declarat Lobonţ la flash interviul de după meciul retur cu Hermannstadt, atunci când a fost întrebat de viitorul său. 

Afla mai multe despre: bogdan lobontu clujcostel enache 

viewscnt
Articole similare