Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara a anunţat când va prelua Edward Iordănescu Astra: "Are nişte probleme pe care trebuie să le rezolve"

Bogdan Mara a anunţat când va prelua Edward Iordănescu Astra: "Are nişte probleme pe care trebuie să le rezolve"

Astra Giurgiu

Comentarii

Partida dintre Asta şi Poli Iaşi, câştigată de giurgiveni cu 4-0, a fost prima pentru Mara ca director sportiv la Astra. Alături de el, va veni şi Edward Iordănescu. Mara a anunţat când tehnicianul va prelua în totalitate banca tehnică.

"Echipa avea nevoie de un rezultat bun, de o victorie pentru moral, atât a jucătorilor, cât şi a celor din jur. Mă bucur că primul meu meci oficial a fost de succes şi am obţinut o victorie", a declarat Mara după victoria cu Iaşi. 

Mara a vorbit şi despre situaţia lui Edward Iordănescu, care urmează să fie antrenorul Astrei: "Sperăm să o ţinem pe acest drum, pentru că încă mai avem mult de muncă. Din păcate, echipa a început foarte prost, a avut rezultate foarte, foarte rele, jocul nu a fost foarte bun. Trebuie lucrat mult, la multe lucruri, dar sunt convins că odată cu venirea lui Edi între jucători, când el va fi pe teren, vom avea cu siguranţă alte rezultate, echipa se va exprima altfel

Are nişte probleme pe care trebuie să şi le rezolve, dar sperăm ca într-o săptămână sau două să fie alături de echipă efectiv, zi de zi".

Edi Iordănescu a mai condus-o pe Astra în sezonul 2017-2018, timp de 35 de partide. 

Budescu a fost unul dintre marcatorii de la Astra. Fotbalistul a marcat din penalty, iar Mara l-a lăudat la final şi a dezvăluit că a mai dat jos câteva kilograme. 

"Budi, se vede la el că a muncit foarte mult în această perioadă de întrerupere. A fost o săptămână la Braşov şi şi-a dat foarte mult silinţa, a slăbit câteva kilograme, a fost mereu între primii la antrenamente. Important e că îşi doreşte şi ... calitate la el, vă daţi seama că este foarte multă. Dacă şi din punct de vedere fizic se pune foarte bine, va fi un jucător determinant, atât pentru noi cât şi pentru echipa naţională".

Afla mai multe despre: astraiordanescu 

viewscnt
Articole similare