Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara anunţă că Budescu îşi prelungeşte contractul cu Astra: ”Din câte ştiu eu deja s-au înţeles”

Bogdan Mara anunţă că Budescu îşi prelungeşte contractul cu Astra: ”Din câte ştiu eu deja s-au înţeles”

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu ar putea rămâne la Astra Giurgiu, a anunţat Bogdan Mara, după partida cu Universitatea Craiova.

Bogdan Mara (43 de ani), directorul sportiv al Astrei, a anunţat la finalul partidei cu Universitatea Craiova că starul giurgiuvenilor, Constantin Budescu ar putea rămâne la formaţia antrenată de Eugen Neagoe: ”Sunt şanse, din câte ştiu eu. A avut o discuţie cu Budi şi au o relaţie mai veche de prietenie şi din ce ştiu eu, s-au înţeles să-şi prelungească contractul pe o perioadă mai îndelungată, noi ne dorim. E un jucător extrem de important pentru noi, e liderul echipei şi sperăm să rămână alături de echipa noastră” a spus Mara, la finalul jocului cu U Craiova.

Constantin Budescu a devenit o ţintă pentru FCSB şi mai ales pentru patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali. Acesta şi-a reconfirmat intenţia de a-l transfera pe cel mai bun jucător al Astrei, din nou, la formaţia roş-albastră.

După partida contra Craiovei, Budescu a mărturisit însă că nu a ajuns la o înţelegere nici cu FCSB, nici cu o altă echipă. Fotbalistul a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna în vară, din postura de jucător liber. Astra solicită o sumă de bani importantă pentru a-l lăsa să plece încă din iarnă: ”Suma aia, ţinând cont că mai am câteva luni, nu ştiu dacă o mai plăteşte cineva. E măricică şi ţinând cont că sunt în ultimele luni, dacă o să plătească cineva, cu atât mai bine, n-am ce să fac, nici ei n-au ce să facă că e o clauză de reziliere” a spus Budescu, care a negat înţelegerea cu FCSB: ”N-am niciun contract pe masă, dacă aveam vi-l arătam. Sunt numai vorbe, am discutat ceva cu patronul echipei, dar ceva amical despre o prelungire şi chestii de genul. Dacă o să fie ceva, de la FCSB, de la altă echipă, pot discuta, mai am 5 luni aici şi voi vedea ce voi face. Dacă nu, o să joc până la finalul contractului, n-am ce face” a mărturisit fotbalistul Astrei.

Constantin Budescu este evaluat la 2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt. La 31 de ani, fotbalistul rămâne unul dintre cei mai valoroşi jucători români ai momentului. În acest sezon el a reuşit şase goluri pentru Astra, dar şi şapte pase decisive, în cele 12 meciuri în care a evoluat pentru gruparea patronată de Ioan Niculae.

În cariera sa, Budescu a mai jucat pentru Petrolul, Dalian, FCSB şi Al Shabab. A fost vândut de FCSB la Al Shabab pentru 2.5 milioane de euro şi de Astra Giurgiu la Dalian Yifang pentru 1.5 milioane de euro. FCSB a plătit pentru transferul său iniţia, 750 de mii de euro.

  • 5 goluri a marcat Constantin Budescu pentru echipa naţională în 15 meciuri
  • 85 de goluri are în tricoul Astrei şi 80 de pase decisive
  • 13 goluri a reuşit el pentru FCSB

Afla mai multe despre: constantin budescubogdan maraastrafcsb 

viewscnt
Articole similare