Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara despre Culio: ”Are nevoie de câteva meciuri” Care este situaţia lui Arlauskis EXCLUSIV

Bogdan Mara despre Culio: ”Are nevoie de câteva meciuri” Care este situaţia lui Arlauskis EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Bogdan Mara, director sportiv la CFR Cluj, a vorbit după eşecul formaţiei campioane în deplasarea din Cehia

CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Jablonec. într-un meci din prima etapă a grupei D a Conference League. Golul a fost marcat de Pilar, în minutul 52, dintr-un penalti acordat după ce Camora a comis un henţ în careu. După faza care a precedat penaltiul, Camora a primit cartonaş roşu (’50).

Bogdan Mara, director sportiv la CFR Cluj, a vorbit despre înfrângerea campioanei la debutul în Conference League: ”Din păcate un rezultat care nu este bun deloc. A fost un meci echilibrat, chiar dacă ei au început mai bine. A doua repriză a început cum a început. Două lovituri în aceaşi fază, am luat şi gol, am pierdut şi un jucător important. Dan a făcut câteva schimbări bune, iar în partea a doua, chiar şi în zece oameni, am dominat jocul. Eu cred că nici la Botoşani nu am meritat să pierdem. Aici, la fel, s-a decis dintr-un penalty. Echipa a avut o atitudine bună, chiar şi după 1-0, chiar şi în zece oameni. Dar, asta este, trebuie să ridicăm capul, băieţii să-şi recapete moralul, ne aşteaptă un meci greu.” a explicat Mara, la Sport Report.

Directorul sportiv al clujenilor a vorbit şi despre situaţia lui Giedriusz Arlauskis, portarul campioanei care actualmente este accidentat: ”Arlauskis este accidentat, îşi face tratamentul, urmează să vină la Cluj. Are contract cu CFR, este jucătorului CFR-ului, iar în primul rând trebuie să-şi revină după accidentare. Este un portar de valoare, un portar important pentru orice echipă. Problema lui nu este valoarea. Momentan nu este pe listă. Vom vedea ce facem, probabil vom căuta soluţii pentru la iarnă. În acest moment, acesta este lotul. Sunt jucători de valoare care au nevoie de un rezultat bun”

Despre situaţia lui Culio, oficialul campioanei a spus: ”Culio are nevoie de câteva meciuri. Nu este uşor să revii după o perioadă în care nu ai jucat la nivel înalt. Şi el şi Bordeianu au nevoie de meciuri în picioare. Am încredere în ei şi sunt convins că ne vor ajuta în continuare. Sigurdjson este accidentat. Şi el şi Susici, şi Alibec, avem foarte multe accidentări din păcate.” a mai declarat Bogdan Mara, la Telekom Sport.

În cealaltă partidă din grupă, Randers a remizat acasă cu AZ Alkmaar, scor 2-2. Au marcat: Piesinger ’27, Jensen ’68 / Clasie ’24, Pavlidis ’34. Etapa a doua programează, la 30 septembrie, meciurile CFR Cluj – Randers şi AZ Alkmaar – Jablonec.

Afla mai multe despre: bogdan maraculioarlauskis 

viewscnt
Articole similare