Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara nu se poate bucura de finala Cupei României. Ce îl supără pe directorul sportiv al Astrei: „A fost totul pe dos”

Bogdan Mara nu se poate bucura de finala Cupei României. Ce îl supără pe directorul sportiv al Astrei: „A fost totul pe dos”

Superliga

Comentarii

Dinamo a primit vizita Astrei în returul semifinalelor Cupei României,. Giurgiuvenii s-au calificat la penalty-uri, după ce au pierdut cu 1-0 returul, acelaşi scor cu care câştigaseră turul.

În urma calificării în finala Cupei, tabăra giurgiuveană era în extaz. Într-un sezon greu pentru Astra, care încă se luptă pentru a se salva de la retrogradare, ajungerea în finala Cupei reprezintă o recompensă pentru munca grea depusă de echipă.

Bogdan Mara, directorul sportiv al giurgiuvenilor, a mărturisit că îl îngrijorează mult situaţia din campionat. Mara a declarat că echipa a fost lovită de ghinioane.

„Aşa trăim în ultima perioadă, pe muchie de cuţit, să sperăm că după această calificare să se mai spargă ghinioanele noastre pentru că au fost cam multe în ultima perioadă. Dar să sperăm ca ăsta a fost ghinionul până acum şi am trecut peste acest lucru. Ne aşteaptă două meciuri extrem de grele.

Ne bucuram că am ajuns în finală, bănuiesc că va fi Craiova cea care va ajunge în finală şi o finală cu spectatori va fi  extrem de frumoasă şi palpitantă după atâta vreme. Toată lumea aşteaptă spectatori în tribună, să vedem o atmosferă de fotbal, să fie un fotbal frumos, cu spectatori”

„Acum o lună ne luptam pentru play-off, acum ne luptăm pentru retrogradare”

Acum o lună ne luptam pentru play-off, acum ne luptăm pentru retrogradare şi trebuie să străngem rândurile şi să jucăm cele 2 meciuri extrem de importante. E o victorie extrem de importantă pentru noi, pentru moralul jucat pentru că în ultima perioadă a fost totul pe dos şi aveam nevoie de aceasta victorie, de aceasta calificare pentru a pregăti şi a juca ultimele meciuri cu mai multe încredere”, a declarat Bogdan Mara, după meciul de ieri din semifinalele Cupei României.

În cealaltă semifinală se întâlnesc azi, de la 20:30, Viitorul Pandurii şi Craiova, 0-3 în tur.

Finala e pe 22 mai, la Ploieşti.

Neagoe, OUT de la Astra. Explicaţia lui Mara

Astra s-a despărţite de Eugen Neagoe după ultimele rezultate mai puţin bune din play-out. La puţin timp, giurgiuvenii l-au numite pe banca tehnică pe Ionuţ Badea.

Mara a mărturisit cum a avut loc despăţirea de Neagoe.

„Ne-am despărţit în conditii foarte bune, atât eu şi Dani, am rămas în relaţoe de prietenie cu Eugen, am avut o colaborare frumoasă şi bună şi chiar e un antrenor foarte bun, din păcate ultimele saptămâni au fost mai rele. N-au venit rezultatele, multe ghinioane, a fost un cumul de factori şi nu că Eugen nu e un antrenor foarte bun”, a conchis Mara.

Afla mai multe despre: astra giurgiubogdan maracupa romaniei 

viewscnt
Articole similare