Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Mara, test fulger la Top Interviuri. Top trei antrenori cu care a lucrat şi fundaşul care îi făcea zile fripte. Pe cine a ales dintre Messi şi CR7

Bogdan Mara, test fulger la Top Interviuri. Top trei antrenori cu care a lucrat şi fundaşul care îi făcea zile fripte. Pe cine a ales dintre Messi şi CR7

Top Interviuri

Comentarii

Bogdan Mara a fost invitatul lui Alexandru Săbău la Top Interviuri de la Telekom Sport. Fostul internaţional a răspuns provocărilor din finalul emisiunii şi a oferit câteva răspunsuri foarte interesante.

Printre altele, Bogdan Mara a vorbit despre cei mai buni prieteni ai săi din lumea fotbalului, despre fundaşul care îi făcea zile fripte, dar şi despre opţiunile personale în privinţa lui Gică Hagi, Gică Popescu, Barcelona sau Real Madrid.

3 jucători mari alături de care a jucat Bogdan Mara

Adi Ilie, Adi Ilie a fost un jucător mare de tot.El a avut problema din punct de vedre medical, dar a fost un jucător senzaţional. Şi în spania, când era colo, la noi, la Alaves, a avut multe accidentă, dar când intra pe teren şi într-un picior era altceva. Peralta un jucător care mi-a plăcut foare mult şi am jucat alături de el.Lupescu care era un lider de echipă.

3 adversari mari impotriva căruia a jucat
Ronaldo Dinţosul, mi-a plăcut, a fost idolul meu.Mulţi, în Spania, a fost o perioadă lungă în care am jucat şi dacă îţi spun repede. Ronaldo, Raul şi Roberto Carlos. Perioada aia nici nu poţi să spui pentru că în perioada aia la Real Madrid era Figo, Ronaldo, Zidane, Roberto Carlos, Hierro, Guti. Deci erau echipe senzaţionale.

Un fundaş care îi făcea zile fripte
Cadu era aşa în perioada aceea, când îl mai prindeam. Ne ciugulea mereu. Şi la antrenamente, tot aşa a fost un adversar mult mai puternic.

Top 3 antrenori cu care a lucrat
Dar nu în ordine, da? Dan Petrescu, Răzvan Lucescu. Sunt foarte mulţi, nu pot să zic doar trei. Boloni, nea Cornel Dinu, antrenori mari. Nea Ienei, au fost antrenori mari. Dar am lucrat mai mult cu Dan Petrescu, Răzvan Lucescu şi Cornel Dinu.

Cei mai buni prieteni din lumea fotbalului
Bilaşco, Pablo Brandan şi Petrescu. Mă gândeam la jucători. Normal şi Dan Petrescu

Hagi sau Popescu
Hagi

Mutu sau Chivu
Aici sunt Chivu pentru că a fost mai echilibrat şi a avut o perioadă mai lungă. Dar Mutu a fost un fenomen

Barca sau Real Madrid?
Am avut perioadeşi perioade. Acum Barcelona.

Messi sau Cristiano Ronaldo
Messi

Guardiola sau Mourinho
Guardiola 

Afla mai multe despre: bogdan mara 

viewscnt
Articole similare