Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Planic este ca şi plecat de la FCSB! Sârbul i-a cerut un salariu imens lui Gigi Becali

Bogdan Planic este ca şi plecat de la FCSB! Sârbul i-a cerut un salariu imens lui Gigi Becali galerie foto

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic (27 de ani) va intra în ianuarie în ultimele şase luni de contract cu FCSB şi poate pleca gratis de la gruparea "roş-albastră". Există o singură soluţie ca fundaşul sârb să rămână în Liga 1, dar Gigi Becali va trebui să bage adânc mâna în buzunar.

În 2017, FCSB l-a transferat pe Bogdan Planic de la Vojvodina Novi Sad pentru doar 300.000 de euro, dar între timp cota fundaşului central a crescut considerabil. În acest moment, sârbul câştigă 12.000 de euro la vicecampioana României, însă vrea şi mai mult. 

Gigi Becali nu vrea să îl piardă pe Planic, aşa că i-a oferit o mărire de salariu. 15.000 de euro ar fi urmat să încaseze Planic dacă accepta oferta lui Becali, însă nu a făcut-o, relatează Fanatik. Aceeaşi sursă menţionează că sârbul i-a cerut finanţatorului de la FCSB o leafă de 20.000 de euro pe lună, însă Becali nu este hotărât să îi ofere această sumă.

  • 2,3 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com 
  • 81 de meciuri a jucat sârbul la FCSB, până în acest moment. A marcat un gol şi a oferit două assist-uri

BOGDAN PLANIC PLEACĂ DE LA FCSB. CUM POATE LUA BANI BECALI

Singura şansă a lui Gigi Becali de a mai încasa bani în schimbul lui Planic este ca fundaşul să se transfere în pauza de iarnă. Iar şansele ca acest lucru să se întâmple sunt foarte mari. Sârbul este unul dintre cei mai râvniţi jucători din Liga I, iar echipe precum Steaua Roşie Belgrad, care evoluează în grupele Ligii Campionilor, sau Eintracht Frankfurt se interesează de achiziţia lui Bogdan Planic.

Pe lângă cele două cluburi, un alt nume uriaş din fotbalul european vrea să-l transfere pe Planic. Încă de săptămâna trecută, a apărut informaţia că Fenerbahce este interesată de fundaşul sârb, iar acum presa din Turcia scrie că oficialii clubului au demarat negocierile pentru achiziţia lui Planic. Membrii staff-ului echipei sunt nemulţumiţi de evoluţiile fundaşilor din lot, printre care şi Adil Rami, campion mondial cu Franţa în 2018, astfel că aducerea apărătorului de la FCSB ar putea schimba situaţia echipei. În acest sezon, Fenerbahce a reuşit să păstreze poarta intactă doar de două ori în cele 12 meciuri disputate.

SCHIMBARE DE SITUAŢIE. BECALI ÎL ŢINE PE PLANIC LA FCSB 

Situaţia lui Planic s-ar putea schimba însă foarte rapid. Chiar dacă impresarul jucătorului a declarat că sârbul poate semna cu orice echipă din iarnă, Gigi Becali a dezvăluit că lucrurile nu stau chiar aşa. 

"Cu Planic am facut contract 3 ani + 1 an. Durata contractului sau e de 4 ani, nu de 3. Mai are un an si jumatate de contract. Nu mai dorm, gata! Dormeam eu, dar nu dormea Argaseala. Stam linistiti, mai are un an si jumatate de contract baiatul. Nu stiu ce zicea impresarul, dar nu e liber. Avem actele, e vorba despre un document pe care nu l-am putut semna decat in felul asta", a spus Becali la PRO X.

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare