Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Planic, în război total cu FCSB. Ce decizie a luat fundaşul sârb. Gigi Becali se va înfuria din nou

Bogdan Planic, în război total cu FCSB. Ce decizie a luat fundaşul sârb. Gigi Becali se va înfuria din nou

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic este în război total cu FCSB şi a depus la FIFA o plângere contra echipei patronate de Gigi Becali. Fundaşul sârb susţine că are de primit o restanţă de 53.000 de euro şi a cerut interdicţie la transferuri pentru FCSB.

Bogdan Planic a rupt unilateral contractul cu FCSB şi s-a transferat între timp la Maccabi Haifa, dar nu uită de războiul pe care-l are cu FCSB şi cu Gigi Becali. Fundaşul în vârstă de 28 de ani a depus o plângere la FIFA.

Planic, război total cu FCSB. A cerut interdicţie la transferuri

Bogdan Planic este în conflict deschis cu FCSB şi cu Gigi Becali. Jucătorul sârb a decis să rupă unilateral contractul după ce Gigi Becali l-a trimis în şomaj tehnic. Planic a considerat că termenii contractului au fost încălcaţi, astfel că a decis să plece de la FCSB. Între timp, Planic s-a transferat la Maccabi Haifa, dar nu a uitat de războiul pe care-l are cu Gigi Becali.

Potrivit presei din Israel, Bogdan Planic a depus o plângere la FIFA, prin care cere ca FCSB să-i achite restanţe în valoare de 53.000 de euro. În plus, fundaşul de 28 de ani a cerut ca FCSB să primească interdicţie la transferuri.

Planic, în război cu FCSB. FIFA i-a dat dreptul să joace

Bogdan Planic a reuşit să se transfere la Maccabi Haifa, dar continuă conflictul cu FCSB. Gigi Becali a depus o plângere prin care cere despăgubiri de 10 milioane de euro după ce Planic a rupt unilateral contractul. Patronul FCSB susţine că a respectat toţi termenii contractului şi fundaşul nu avea motive să plece.

În replică, reprezentanţii lui Bogdan Planic susţin că drepturile jucătorului au fost încălcate în momentul în care a fost trimis în şomaj tehnic. Până când conflictul dintre cele două părţi va fi rezolvat, oficialii lui Maccabi Haifa au cerut aprobare de la FIFA să-l poată legitima pe Bogdan Planic. Forul internaţional a fost de acord şi i-a eliberat jucătorului o carte verde provizorie, valabilă până în momentul în care conflictul dintre Planic şi FCSB se va încheia.

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare