Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Planic, încântat de faptul că FCSB şi-a îndeplinit obiectivul - cele trei puncte: "Nu este important cum joci, atunci când câştigi"

Bogdan Planic, încântat de faptul că FCSB şi-a îndeplinit obiectivul - cele trei puncte: "Nu este important cum joci, atunci când câştigi"

Fotbal

Comentarii

Bogdan Planic, fundaşul celor de la FCSB a fost unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei din Capitală, în partida câştigată pe "Ion Oblemenco", în faţa gazdelor de la "U" Craiova, în etapa a IX-a a Ligii l.

Jucătorul sârb se consideră optimist înaintea partidei cu CFR Cluj, după ce echipa sa a învins două formaţii foarte bune în ultimele două etape, FC Viitorul Constanţa şi "U" Craiova. De asemenea, speră ca jucătorii campioanei să fie obosiţi după meciul de Europa League, cu Lazio, iar FCSB să profite de acest aspect, şi să mai urce în clasament

"Mă simt foarte obosit, în primul rând, dar foarte fericit. Cred că ne-am descurcat foarte bine în acest meci, în special defensiv. Ei nu au avut foarte multe ocazii. Nici noi nu am avut foarte multe ocazii, dar am reuşit să marcăm. Acest lucru este important fiindcă urcăm în clasament, acum. Am câştigat două meciuri foarte grele şi asta este important înaintea meciului cu CFR. Desigur, sunt mulţumit. Orice victorie este bună şi nu este important cum joci atunci când câştigi, fiindcă nimeni nu îi va aminti cum ai evoluat pentru a învinge. Atmosfera a fost incredibilă. Speram să avem avem parte de un stadion plin, fiindcă jucăm mult mai bine aceste meciuri grlee cu echipele puternice. Aşa că sunt foarte fericit că tribunele au fost pline şi sper ca şi în viitor să fie la fel. Aşa sper, să câştigăm cu CFR Cluj. Ne întoarcem pe Arena Naţională. Sperăm să fie obosiţi din cauza programului dificil pe care îl au. Au meci cu Lazio, joi, aşa că sper să ne folosim de asta şi să câştigăm", a declarat Planic, la finalul partidei.

În acest moment, FCSB a urcat pe locul 11, cu 10 puncte, la egalitate de puncte cu FC Hermannstadt, Dinamo Bucureşti şi OSK Sepsi Sfântu Gheorghe. De partea cealaltă, "U" Craiova este pe locul patru, cu 16 puncte, la egalitate cu Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare