Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Rusu a explicat execuţia cu care a răpus-o pe Dinamo! ”Sincer, am vrut să dau cu stângul!”

Bogdan Rusu a explicat execuţia cu care a răpus-o pe Dinamo! ”Sincer, am vrut să dau cu stângul!”

CS Mioveni

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a V-a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Rusu, în minutul 50. La finalul meciului, marcatorul unicului gol al partidei şi-a explicat execuţia frumoasă şi a recunoscut că piciorul i-a alunecat. 

”Sincer, am vrut să dau cu stângul!”

”Mă bucur să fiu omul meciului, mai ales că am marcat şi am adus cele 3 puncte. M-aş bucura ca la fiecare meci sa marchez şi să ne atingem obiectivele. Sincer, am vrut să dau cu stângul, să dau pe colţul scurt, dar mi-a alunecat piciorul pentru că terenul este foarte moale în careu şi am dat în stângul, mi-a venit în dreptul şi s-a dus lob peste portar. 

A fost un lob norocos. Am făcut un joc destul de bun care ne dă încredere pe viitor, iar acum sunt nişte meciuri cu echipe valoric apropiate de noi şi asta ne dă încredere să câştigăm”, a spus Bogdan Rusu, la sfârşutul meciului. 

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

Afla mai multe despre: bogdan rus-mioveni-dinamo 

viewscnt
Articole similare