Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stelea, despre Puşcaş: ”Încă e departe de cei pe care i-am avut eu în faţă”

Bogdan Stelea, despre Puşcaş: ”Încă e departe de cei pe care i-am avut eu în faţă”

Fotbal

Comentarii

Deşi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în ”dubla” cu Spania şi Malta, George Puşcaş nu a reuşit să-l convingă în totalitate pe Bogdan Stelea. Fostul portar al naţionalei este de părere că atacantul lui Reading mai are de muncit până să ajungă la nivelul atacanţilor pe care i-a întâlnit dânsul în carieră.

”Cel care a avut cele mai bune realizări şi în permanenţă punea piciorul pe minge a fost Puşcaş. E evident, nu ai cum să nu-l remarci”, a spus Bogdan Stelea.

Întrebat cu cine l-ar compara pe Puşcaş dintre atacanţii în faţa cărora a evolulat, Stelea a adăugat: ”Încă e departe de cei pe care i-am avut eu în faţă”.

”Ştiu că poate să ajungă pentru că e tânăr, ambiţios, e un copil foarte bun dar cei pe care i-am avut eu în faţă la momentele în care noi am jucat pentru echipa naţională ajunseseră chiar foarte buni şi erau din elita europeană” - Bogdan Stelea.

Puşcaş, nominalizat la golul lunii august

Atacantul formaţiei Reading George Puşcaş a fost nominalizat în ancheta care va stabili cel mai frumos gol din liga a doua engleză, în luna august, informează presa engleză.

Puşcaş a fost ales pentru primul său gol marcat în Championship. El a înscris în minutul 25, în partida pe care Reading a disputat-o pe teren propriu, la 18 august, cu Cardiff City, în etapa a III-a, după o frumoasă acţiune personală, începută în propria jumătate de teren. În acea partidă, internaţionalul român a mai marcat o dată, în minutul 40, golul de 2-0. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-0.

Afla mai multe despre: bogdan steleageorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare