Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stelea îi ţine partea lui Niculescu: "Niciun antrenor nu merită să treacă prin asta". Ce crede că va face Rednic la Dinamo

Bogdan Stelea îi ţine partea lui Niculescu: "Niciun antrenor nu merită să treacă prin asta". Ce crede că va face Rednic la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Bogdan Stelea şi-a oferit opinia despre ultimele evenimente de la Dinamo, acolo unde Claudiu Niculescu a fost schimbat cu Mircea Rednic după doar trei meciuri pe banca echipei din "Ştefan cel Mare". Chiar dacă Rednic îi este prieten, Stelea îi ţine partea lui Niculescu.

"Consider că niciun antrenor nu merită să treacă prin ce a trecut Claudiu şi prin ce trec antrenorii care merg şi stau o etapă, două şi apoi trebuie să plece. Mircea mi-e prieten, ne ştim de zeci de ani şi mă bucur pentru el că vine la Dinamo, e un antrenor foarte bun, dar în acelaşi timp mi-e prieten şi Claudiu Niculescu şi îmi pare foarte rău pentru el", a declarat fostul portar de la Dinamo. 

Totuşi Stelea este încrezător în abilităţile de antrenor ale lui Rednic şi este de părere că o poate scoate pe Dinamo din perioada neagră în care se află. "Este un antrenor cu experienţă şi cunoaşte foarte bine clubul, a mai antrenat acolo, ştie exact ce trebuie să facă, are experienţă în campionatul nostru". 

Afla mai multe despre: bogdan steleadinamoclaudiu niculescumircea rednic 

viewscnt
Articole similare