Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stelea, reacţie explozivă despre echipa naţională: „Suntem sub Israel! Nu ne respectă nimeni, nu avem o identitate!”

Bogdan Stelea, reacţie explozivă despre echipa naţională: „Suntem sub Israel! Nu ne respectă nimeni, nu avem o identitate!”

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Stelea, fostul portar al echipei naţionale, a criticat echipa lui Edi Iordănescu.

Bogdan Stelea, reacţie explozivă: „Suntem sub Israel! Nu ne respectă nimeni, nu avem o identitate!”

Fostul component al echipei naţionale nu consideră că elevii lui Edi Iordănescu au o identitate de joc şi consideră că Israel e favorită înainte de meciul decisiv.

„Israelul nu e deloc într-o situaţie bună, mai ales din punct de vedere al moralului. Chiar nu au cum să nu fie afectaţi de tot ce li se întâmplă, iar asta cu siguranţă că o să îi condiţioneze. 

Totuşi, se pot întâmpla multe. Nu m-aş lua nici după meciul lor cu Kosovo nici după cel cu Elveţia. Ei pot fi condiţionaţi negativ sau să fie foarte motivaţi în funcţie de joc şi rezultate. N-ai de unde să ştii.

Depinde foarte mult însă şi de noi, cum o să reuşim să controlăm meciul. Motivaţia lor poate fi foarte mare şi se pot mobiliza la meciul cu noi, pentru că până la urmă acesta e cel mai important.

Nu trebuie să le dăm şanse să îşi facă jocul, dar sincer să fiu nu e diferenţă foarte mare de valoare între noi şi ei. Nu cred că avem vreun jucător care să joace la nivelul unde sunt ai lor. Cert e că noi stăm mai bine în clasament, avem un ascendent moral, suntem mult mai odihniţi ca ei, plus că avem linişte. Trebuie să profităm la maximum de toate aceste lucruri.

Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, pentru că nu suntem noi superiori Israelului. Ca valoare individuală suntem chiar sub ei. Eu nu îmi aduc aminte un meci de-al nostru cu o echipă cu care ne batem la calificare şi în care noi să avem iniţiativa. I-am dominat doar în momentul în care ei au lăsat garda jos. Nici măcar pe Kosovo şi poate trebuie să spun asta încă o dată”, a declarat Stelea, potrivit Fanatik.

Bogdan Stelea, dezamăgit de naţionala României: „Nu avem o identitate!”

„Aş vrea să pot să spun mai multe lucruri despre echipa naţională, dar nu avem o identitate. Nu există un jucător care să zici că e sclipitor la fiecare meci, pune piciorul pe minge într-un anumit moment şi face lucruri.

Nici măcar Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu. Nu în orice moment în care pun piciorul pe minge se întâmplă ceva. Stanciu are un anumit nivel, şi-a asumat rolul de lider, e căpitan, dar… Cred că ne calificăm la Campionatul European în acest moment pentru că pur şi simplu ne-am lăsat duşi de val.

Suntem în căutări, ne batem să ajungem să avem o identitate, nu ne respectă aproape nimeni şi toţi care vin să joace suntem cu ei aproape pe muchie de cuţit cu ei. Ne batem cu echipe de nivelul 2-3, ăştia suntem. Sunt alături de echipa naţională, dar văd care e realitatea şi o accept.

Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar nu suntem la nu nivel extraordinar”, a mai spus Bogdan Stelea.

 

Afla mai multe despre: bogdan steleaechipa nationalaromaniaisrael 

viewscnt
Articole similare