Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vătăjelu după calificarea Craiovei mai departe în cupă: "Numai victoriile ne pot aduce încredere suplimentară."

Bogdan Vătăjelu după calificarea Craiovei mai departe în cupă: "Numai victoriile ne pot aduce încredere suplimentară."

Fotbal

Comentarii

CS U Craiova - FC Botoşani 1-0 şi oltenii merg mai departe în cupa României după un meci greu pe un teren greu.

CS Universitatea Craiova merge mai departe în cupă după victoria la limită în faţa celor de la FC Botoşani pe un teren dificil.

Bogdan Vătăjelu, CS U Craiova: "Dacă ne uităm cum s-a prezentat vremea şi terenul, cred că a fost o victorie destul de muncită. Ne aşteptam ca Botoşani să paseze şi nu ştiu dacă au ajuns de două ori la poartă. Au avut posesia, dar noi am fost mai pragmatici şi ne bucurăm că am trecut mai departe. Chiar dacă sunt sigur că fanii noştri o să ne acuze că nu jucăm un fotbal frumos pentru că lor le place să jucăm frumos, dar până la urmă ne interesează rezultatele imediate şi numai victoriile ne pot aduce încredere suplimentară. 

Au fost eliminate echipe bune din Liga 1, dar vă asigur că nu o să fie meci uşor. Să nu ne gândim că jucăm cu Petrolul sau cu altă echipă de Liga a doua şi vom avea meci uşor, niciodată. Este un antrenor care a jucat la nivel înalt, este un fost fundaş central aşa că să nu primim gol e primordial pentru noi şi desigur pe parcurs după ce căpătăm încredere, cu siguranţă vom arăta şi un alt joc ofensiv."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: cs u craiova 

viewscnt
Articole similare