Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă a anunţat când revine pe gazon febleţea lui Gigi Becali. "Pentru el, fotbalul este pe primul loc"

Bogdan Vintilă a anunţat când revine pe gazon febleţea lui Gigi Becali. "Pentru el, fotbalul este pe primul loc"

Fotbal

Comentarii

La partida dintre echipele naţionale de tineret ale României şi Irlandei de Nord, disputată în urmă cu câteva zile, la Voluntari, şi încheiată cu victoria tricolorilor mici, scor 3-0, un moment a dat mari emoţii celor aflaţi pe stadion, şi nu numai.

Cu cinci minute înainte de pauză, portarul Irlandei de Nord, Conor Hazard, a avut o ieşire hazardată din careu şi l-a izbit violent pe mijlocaşul lateral al celor de la FCSB, Dennis Man. Tânărul jucător a avut nevoie de minute bune de îngrijiri medicale până să revină în joc. A continuat partida pentru următoarele 30 de minute, apoi a fost înlocuit cu Mihai Neicuţescu. Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Vintilă, a stat cu sufletul la gură până la momentul în care a primit verdictul specialiştilor. Accidentarea nu a fost atât de gravă, însă va fi nevoit să mai lipsească din "primul 11" al FCSB-ului o perioadă.
 
"Iniţial m-am speriat când am văzut accidentarea lui Man, după care văzându-l că a revenit, m-am mai liniştit. După joc am aflat că are probleme mai grave dar nu sunt chiar aşa de rău cum ne aşteptam. (Când am putea să îl vedem, cel puţin la antrenamente?) Într-o săptămână. În momentul acela nu mai ţii cont, ai adrenalina aia a jocului şi nu îţi mai dai seama. După joc, când îţi mai dispare un pic din entuziasmul ăla al jocului, atunci simţi. (I-a părut rău că a continuat să joace?) Nu. Pentru el fotbalul e pe primul loc", a povestit 
 
Colegul său de echipă, Ionuţ Vînă, se afla la meci în momentul nefericitului incident. După meci, fostul jucător al Viitorului l-a sunat pe Dennis şi i-a transmis un mesaj de încurajare.
 
"Eu am fost la meci, m-am speriat, sincer, pe moment, dar când am văzut că s-a ridicat m-am bucurat, cu toate că nu mă aşteptam să fie atât de gravă accidentarea pentru că a continuat partida. Eu personal am vorbit cu el, l-am felicitat şi l-am încurajat să revină mai puternic", a povestit Vînă.

Gigi Becali vrea zeci de milioane de euro pentru Dennis Man

Patronul celor de la FCSB a ieşit de nenumărate ori în spaţiul public "aruncând" asigurări  că va primi în schimbul lui Dennis Man peste 20 de milioane de euro. În viziunea sa, se pot obţine şi 50 de milioane de euro pe Dennis Man, deoarece este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Europa, alături de Joao Felix şi Ansu Fati.

"Pe Man îl vând pe 50 de milioane în toamnă. el face fotbal total. Întrebaţi-l pe Contra despre el. El face fotbal total. Toată lumea cere lucrul ăsta acum. Fază ofensivă – fază defensivă, nu faci lucrul acesta nu te duci în Anglia, Spania sau Italia, te duci la chinezi sau la arabi", spunea Becali, în urmă cu câteva luni.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare