Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă a anunţat ce se întâmplă cu postul de antrenor la FCSB: "Îmi face plăcere să lucrez la FCSB, dar vom vedea pe viitor"

Bogdan Vintilă a anunţat ce se întâmplă cu postul de antrenor la FCSB: "Îmi face plăcere să lucrez la FCSB, dar vom vedea pe viitor"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Bogdan Vintilă, a susţinut că încă ocupă postul din fruntea staff-ul, până când finanţatorul Gigi Becali îl va aduce pe noul tehnician. De asemenea, Vintilă a vorbit şi despre calificarea în finala Cupei României.

VIDEO | FCSB - Dinamo 1-0 (Petre 2)

"Am şutat mai puţin decât de obicei. Consider că în timpul celor două jocuri am fost echipa mai bună. Moruţan a rămas în afara lotului. Şi pe el, şi pe Vlad. Ca de obicei, nu vreau să comentez declaraţiile patronului meu. Finala e o finală, e deschisă oricărui meci, dar prin valoarea noastră sunt singur că o vom câştiga. 

Vă spun şi ce le-am spus jucătorilor. Până când nu va veni un antrenor nou, eu sunt antrenorul principal şi eu voi pregăti totul. Când voi fi anunţat oficial vom vedea ce vom face în continuare. Jucătorii trebuie să asculte din nou, până la venirea unui nou antrenor. Cât timp vorbesc cu voi, încă sunt antrenor principal. Îmi face plăcere să lucrez la FCSB, dar vom vedea pe viitor", a declarat antrenorul FCSB. 

Cine va antrena FCSB după plecarea lui Bogdan Vintilă

Finanţatorul FCSB i-a numit pe Toni Petrea, secundul lui Laurenţiu Reghecampf, şi pe Thomas Neubert, care ar urma să vină preparator fizic. Totuşi, pentru moment, de echipă se va ocupa Mihai Pintilii: "Toni Petrea, Neubert trebuie să vină când vin. Pintilii intră în pâine şi el, o să vedem cum o să facem ca să preia Pintilii echipa", a anunţat Gigi Becali, înainte de derby-ul cu Dinamo. 

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul oficial

Toni Petrea şi-a început cariera de antrenor la Snagov, în 2011, iar apoi l-a urmat pe Laurenţiu Reghecampf în Liga 1, la Chiajna şi FCSB. Apoi, Reghe şi staff-ul său au făcut pasul spre zona Golfului, la Al Hilal, Al Wahda şi, în prezent, la Al Wasl.

Afla mai multe despre: fcsbbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare