Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă a avut o discuţie cu Gigi Becali imediat după eşecul cu Astra. Ce i-a transmis patronul FCSB

Bogdan Vintilă a avut o discuţie cu Gigi Becali imediat după eşecul cu Astra. Ce i-a transmis patronul FCSB

Superliga

Comentarii

FCSB a suferit în etapa trecut, cu Astra, primul eşec după o serie de zece partide fără înfrângere şi a început să apară zvonuri despre o eventuală înlocuire a lui Bogdan Argeş Vintilă. Antrenorul FCSB-ului spune însă că nu este îngrijorat şi a avut şi o discuţie cu patronul despre acest subiect.

În etapa trecută, FCSB a pierdut cu 3-1 în faţa Astrei şi s-a îndepărtat din nou de liderul CFR Cluj. A fost momentul în care au început să apară zvonurile despre înlocuirea lui Bogdan Argeş Vintilă. Antrenorul FCSB-ului spune însă că nu este deranjat de astfel de discuţii şi chiar şi patronul i-a transmis că trebuie să fie liniştit.

”Nu mă supără criticile, dar trebuie să fim realişti. Am pierdut un joc. Nu sunt nici foarte încântat de numărul de laude, cum nu mă deranjerază nici criticile. S-a vorbit incusiv de posibili înlocuitori. Nu e problema mea asta. Eu sunt pus aici să antrenez şi vor antrena cât timp e nevoie.

(Nu e ciudat să se vorbească despre înlocuitori după 10 meciuri fără înfrângere?) Suntem FCSB şi suntem în prim-plan. Când eşti prim-plan, îţi asumi riscuri şi presiuni, câteodata sunt artificiale, dar se poate. Se poate orice. (Aţi vorbit cu patronul?) Sigur. (Şi ce v-a spus?) Că nu sunt probleme. Să îmi văd de treabă. Nu e vorba de asigurări. Nu ţi asigură nimeni, nimic de azi pe mâine. Important e să ai rezultate”,
a declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: bogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare