Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă a explicat de ce l-a schimbat pe Adrian Petre după doar 45 de minute: "El e pregătit fizic, dar nu are jocuri"

Bogdan Vintilă a explicat de ce l-a schimbat pe Adrian Petre după doar 45 de minute: "El e pregătit fizic, dar nu are jocuri"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a explicat de ce l-a schimbat pe Adrian Petre după doar 45 de minute, în meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-1.

"Nu a mai avut jocuri. E pregătit, dar nu are jocuri şi nu are ritm de joc şi încerc să nu-l expun la un joc de 90 de minute", a explicat Vintilă.

Cât despre Florinel Coman, de asemenea înlocuit la pauză, Vintilă consideră că nu îi face rău jucătorului dacă îl schimbă atât de repede. "Nu, pentru că toate lucrurile sunt discutate", a declarat Vintilă, care a precizat că forma slabă a atacantului nu este cauzată de unele probleme de greutate: "Nu, nu e gras".

Referitor la obiectivul echipei: "A rămas titlul, dar vom vedea pentru că depindem şi de rezultate", a mai spus Vintilă.

FCSB a remizat cu formaţia Chindia Târgovişte, scor 1-1, în Liga 1

Formaţia FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

Pentru FCSB a marcat Miron, în minutul 14, jucătorul fiind la debutul pentru echipa lui Bogdan Vintilă.

Golul egalizator al Chindiei a fost înscris de Dangubic, în minutul 90+1.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare