Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă a vorbit despre o posibilă promovare în Liga a 2-a: „Aceasta este ambiţia noastră”. Ce spune despre duelul cu CSA Steaua

Bogdan Vintilă a vorbit despre o posibilă promovare în Liga a 2-a: „Aceasta este ambiţia noastră”. Ce spune despre duelul cu CSA Steaua

Fotbal intern

Comentarii

FCSB 2 s-a impus în turul „barajului” cu CS Afumaţi, scor 1-0, iar o confruntare decisivă cu CSA Steaua prinde şi mai mult contur. Alexandru Stan, jucătorul izgonit de Becali de la prima echipă, a adus victoria roş-albaştrilor.

Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSB 2, a vorbit despre victoria echipei sale. „O victorie de care aveam nevoie în primul rând pentru moral şi mă bucur că până la sfârşit nu am primit gol şi am reuşit să marcăm. E o opţiune serioasă pentru jocul retur, dar din păcate nu am mai reuşit să marcăm deşi ne-am creat foarte multe ocazii de a marca şi asta duce suspansul în jocul următor.

E ca un joc de campionat, dar cu o miză mult mai mare şi cu o intensitate mult mai mare pentru că e foarte important fiecare gol marcat sau primit. Ambiţia noastră e să promovăm în Liga a doua că se nimereşte să jucăm cu Steaua, asta e!”, a declarat tehnicianul după meci.

Câştigătoarea acestei dubla va juca în finala pentru promovare cu echipa care se impune în duelul dintre Steaua şi CS Afumaţi. În tur, echipa Armatei s-a impus cu 2-0.



Întrebat despre jucătorii veniţi de la prima echipă, Vintilă a mărturisit: „Prin aceste jocuri am reuşit să le dăm minute să-şi intre în ritm pentru că obiectivul cu cei de la echipa mare e să joace la echipa mare. Aici doar îi ajutăm să-şi intre în ritm şi ei ne ajută cu experienţa lor”.

Returul se va juca pe 15 mai.

Afla mai multe despre: fcsb iivintilagigi becalicsa steaua 

viewscnt
Articole similare