Experiențe împreună.
You are here:

Bogdan Vintilă, anunţ surprinzător despre Gnohere: "Toată lumea a dat-o că e gras, dar nu a lipsit din cauza asta. A plecat"

Bogdan Vintilă, anunţ surprinzător despre Gnohere: "Toată lumea a dat-o că e gras, dar nu a lipsit din cauza asta. A plecat"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a explicat de ce nu l-a inclus pe atacantul Harlem Gnohere în lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, punctând că decizia sa nu are nimic de-a face cu kilogramele în plus pe care le are francezul.

"Îmi aparţine total (n.r. - decizia de a nu-l lua în lot pe Harlem Gnohere). Am discutat cu Harlem, ştie ce vreau de la el. Harlem săptămâna trecută a avut un eveniment foarte fericit în familie. Mai are o fetiţă, a fost plecat să-şi vadă fetiţa. A lipsit două zile. Toată lumea a dat-o că e gras. Are un surplus, dar nu din cauza asta nu a fost în lot", a declarat Bogdan Argeş Vintilă, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

U Craiova - FCSB 0-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe