Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, anunţ surprinzător despre Gnohere: "Toată lumea a dat-o că e gras, dar nu a lipsit din cauza asta. A plecat"

Bogdan Vintilă, anunţ surprinzător despre Gnohere: "Toată lumea a dat-o că e gras, dar nu a lipsit din cauza asta. A plecat"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, a explicat de ce nu l-a inclus pe atacantul Harlem Gnohere în lotul pentru meciul cu Universitatea Craiova, punctând că decizia sa nu are nimic de-a face cu kilogramele în plus pe care le are francezul.

"Îmi aparţine total (n.r. - decizia de a nu-l lua în lot pe Harlem Gnohere). Am discutat cu Harlem, ştie ce vreau de la el. Harlem săptămâna trecută a avut un eveniment foarte fericit în familie. Mai are o fetiţă, a fost plecat să-şi vadă fetiţa. A lipsit două zile. Toată lumea a dat-o că e gras. Are un surplus, dar nu din cauza asta nu a fost în lot", a declarat Bogdan Argeş Vintilă, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

U Craiova - FCSB 0-1

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, primul pentru Victor Piţurcă pe banca tehnică a oltenilor. Golul a fost marcat de Juvhel Tsoumou, în minutul 88.

În minutul 57, Andrei Ivan a căzut în careu după o intervenţie a lui Iulian Cristea, fază la care oltenii au cerut fără succes să li se acorde penalti.

Afla mai multe despre: vintila 

viewscnt
Articole similare