Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, criticat dur de Dumitru Dragomir: „Zici că antrenorul de la FCSB nu a fost pe bancă!”

Bogdan Vintilă, criticat dur de Dumitru Dragomir: „Zici că antrenorul de la FCSB nu a fost pe bancă!”

Fotbal

Comentarii

Dumitru Dragomir a criticat vehement modul în care Bogdan Vintilă îşi coordonează jucătorii. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Vintilă riscă să piardă vestiarul din mână dacă nu va impune o disciplină de fier la echipă în perioada următoare.

”Nu am mai văzut de mult timp un joc atât de haotic al celor de la FCSB.  Băieţii lui Vintilă nu au evoluat deloc pentru echipă. Nu ştiu pe unde a fost Vintilă la acest meci? Voi l-aţi văzut pe bancă? Pe mine nu mă interesează cine face schimbările la echipă, dar la prima schimbare chiar nu am înţeles nimic.

Dacă Tănase nu avea unele probleme medicale, atunci intrarea lui Nedelcu îl locul lui este de râsul plânsul. Înţeleg, poate că Tănase a avut ceva, dar totuşi nu îl bagi pe Nedelcu. Toţi jucătorii Stelei au fost indisciplinaţi tactic, iar Vintilă nu a avut reacţie. Sper să regleze cât mai repede aceste probleme că, dacă te prinde în halul ăsta Dan Petrescu, atunci te cureţi încă de la vestiare în faţa celor de la CFR Cluj”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Fostul şef al LPF îl avertizează pe Vintilă în privinţa ”vulpoiului” Petrescu: ”a început să îi dea calde”.

”Cu Dan Petrescu nu îţi merge dacă tu pe teren joci de zici că nu ai antrenor pe bancă. Ăla este vulpui bătârn şi deja a început să îi dea calde lui Vintilă, că este cea mai în formă echipă, că termină în primele două. A început să îi adoarmă încă de pe acum”, a mai spus Dragomir.

Afla mai multe despre: fcsbbogdan vintila,  

viewscnt
Articole similare