Experiențe împreună.
You are here:

Bogdan Vintilă intervine în subiectul momentului la FCSB: "maşina de peşte" a lui Moruţan. "Eu i-am transmis să se ridice la nivelul maşinii"

Bogdan Vintilă intervine în subiectul momentului la FCSB: "maşina de peşte" a lui Moruţan. "Eu i-am transmis să se ridice la nivelul maşinii"

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă intervine în subiectul momentului la FCSB: faptul că Olimpiu Moruţan a cheltuit 100.000 de euro pentru o maşină. Antrenorul FCSB-ului crede tânărul mijlocaş va învăţa o lecţie importantă după această întâmplare.

Olimpiu Moruţan a fost acuzat de Gigi Becali că a avut o evoluţie ştearsă cu CFR Cluj, din cauza faptului că nu se concentrează la fotbal, cumpărându-şi o maşină de 100.000 de euro, pe care patronul echipei a descris-o drept "maşină de peşte".

Bogdan Vintilă: Moruţan are şanse să fie titular la Voluntari

"Eu discut cu toţi jucătorii, am un discurs de antrenor, părinte, frate mai mare. Este o etapă din viaţa lui care îl va ajuta. Ce i s-a întâmplat acum, il va ajuta garantat în viaţă, pe viitor. Va fi atent de două ori înainte să facă ceva. Fiecare îşi gestionează ceea ce are cum consideră mai bine. Şi pe vremea mea, probabil, erau anumiţi jucători care din primul contract îşi luau o maşină şi stăteau cu părinţii.

Nu trebuie să fie supărat el, trebuie să fie fericit pentru că i s-a întâmplat ce i s-a întâmplat şi din asta va învăţa şi îl va ajuta în viaţă.

Eu i-am transmis lui să se ridice la nivelul maşinii, adică să muncească pentru că are talent, calitate. Nu ştiu cât are salariul, nu ştiu dacă a dat toţi banii, nu sunt probleme care să mă intereseze pe mine", a declarat Vintilă, care a precizat că Olimpiu Moruţan are şanse să fie titular la Voluntari.

FCSB întâlneşte, joi, în deplasare, FC Voluntari, într-o restanţă din etapa a 18-a. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe