Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă: ”Nu pot să zic că e o înfrângere dură” Care este starea lui Gnohere şi ce aşteaptă antrenorul de la elevii săi

Bogdan Vintilă: ”Nu pot să zic că e o înfrângere dură” Care este starea lui Gnohere şi ce aşteaptă antrenorul de la elevii săi

FCSB

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa FCSB, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care gazdele au condus cu 1-0.

Pentru antrenorul FCSB-ului, Bogdan Vintilă, înfrângerea nu a fost una atât de dură.

Tehnicianul roş-albaştrilor speră că acest eşec va servi drept motivaţie pentru meciurile următoare: ”Nu pot să zic că e o înfrângere dură, e o înfrângere până la urmă care probabil a venit la momentul potrivit. Ne trezeşte acest joc şi ne să posibilitatea să ne reevaluăm poziţia şi tot ceea ce avem de făcut în continuare. Sper că e benefic pentru următoarele cinci jocuri acest joc” a declarat Vintilă.

Spre finalul partidei, Gnohere a suferit un şoc după un impact cu Lazar, care l-a lovit în zona capului. El a primit îngrijiri timp de câteva minute pe teren, după care a fost scos cu targa, cu gâtul imobilizat. În minutul 85, în locul său a intrat pe teren Hora. După alte câteva minute, Gnohere a fost dus cu ambulanţa la spital: ”Este bine, a făcut o comoţie, e la spital şi din ce am înţeles acum de la domnul doctor e într-o stare bună” a confirmat şi Vintilă.

Antrenorul roş-albaştrilor a mai spus după meciul cu Astra: ”Am venit după o perioadă bună, dar am şi avut mulţi jucători plecaţi. O mare parte din lot a venit joi şi i-am antrenat o singură zi împreună. Acum e important ce învăţăm după acest joc. Acum meciul nu se mai poate întoarce, este deja istorie meciul. Trebuie să tragem nişte învăţăminte după acest joc. Nu pot să spun că au fost jucători care m-au nemulţumit. Întreaga echipă a avut o stare nu prea bună. Tănase a jucat cu o gripă şi nu putea să mai respire şi am fost nevoit să îl schimb la pauză. Este răcit. Criză? Am pierdut un meci. Nu mă tem. Mă aştept ca jucătorii să aibă reacţie după acest joc, atât” a mai declarat Bogdan Argeş Vintilă. 

Afla mai multe despre: bogdan vintilă 

viewscnt
Articole similare