Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, OUT de la FCSB! Becali, anunţ de ultimă oră: "Mâine merg la echipă să prezint noul antrenor!"

Bogdan Vintilă, OUT de la FCSB! Becali, anunţ de ultimă oră: "Mâine merg la echipă să prezint noul antrenor!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a anunţat, într-o conferinţă de presă, că miercuri, 15 iulie, va merge la echipă pentru a-l prezenta pe noul antrenor, Toni Petrea (45 de ani). Omul de afaceri a anunţat că Petrea va fi ajutat şi de Thomas Neubert, din postura de preparator fizic.

În conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Sergiu Buş (27 de ani), noul golgheter al FCSB, Gigi Becali a anunţat că miercuri, 15 iulie, va fi prezentat şi noul antreor, Toni Petrea. Doar că nu în faţa presei. Patronul roş-albaştrilor va merge la echipă pentru a-l prezenta pe Petrea. "Mâine voi fi la echipă ca să prezint noul antrenor, Toni Petrea, şi cu Neubert. Pintilii va fi antrenor secund, până face şcoala. Ce să-i fac dacă nu are licenţă? Îl puneam pe el. Nu ştiu dacă poate veni el mâine. (n.r. - Neubert)", a spus Gigi Becali, la conferinţa de presă.

Becali a vorbit şi despre viitorul lui Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul de până acum al FCSB. Omul de afaceri a anunţat că Vintilă va fi antrenorul echipei secunde a roş-albaştrilor. "Vintilă va fi antrenor la echipa a doua. Niciodată nu-l dau afară, numai dacă vrea să plece să lucreze. Eu nu am discutat cu el, eu aşa dau ordin. Şi el o să îl execute, nu crezi că îl execută? Eu zic că îl execută.  A vorbit cu duhovnicul şi i-a pus te duci şi faci ce spune el. E cuminte şi ascultă", a mai declarat Bogdan Vintilă.

Bogdan Vintilă a antrenat FCSB timp de un an de zile.  Fostul portar a preluat echipa în august 2019 şi a rezistat 32 de meciuri, cu o medie de 1,91 puncte pe meci.

Afla mai multe despre: gigi becalitoni petreafcsbantrenorbogdan vintila 

viewscnt
Articole similare