Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, prima conferinţă de presă la FCSB: ”Poate mulţi vor râde şi vor face mişto de mine” Ce le promite fanilor

Bogdan Vintilă, prima conferinţă de presă la FCSB: ”Poate mulţi vor râde şi vor face mişto de mine” Ce le promite fanilor

FCSB

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă a susţinut prima conferinţă de presă la FCSB, înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Vintilă a recunoscut că va face mai multe modificări în echipa de start, urmând să menajeze câţiva jucători, iar apoi a vorbit despre faptul că nu se teme de nimic la FCSB.

Totul este nou pentru! S-ar putea să mai spun lucruri greşite, dar este un volum foarte mare de muncă. Îmi doresc ca la meciul de mâine să avem multă inspiraţie. Ne aşteaptă un meci dificil, dar nu chiar foarte greu. Gaz Metan este o echipă bună pe teren propriu, dar are şi momentele ei mai puţin bune.

Am găsit un lot bun de jucători, un grup bun. Sunt încrezător că vom face treabă bună.

La ce lot am la dispoziţie, nu contează modificările! Toţi sunt jucători foarte buni şi trebuie să câştigăm. Pintilii şi Tănase rămân căpitani. Pe lângă ei, mai sunt jucători cu personalitate. Pentru moment, ei vor purta banderola.

Poate mulţi vor râde de mine, vor face mişto de mine, dar eu atât timp cât voi avea credinţă în Dumnezeu nu mă tem de nimic la FCSB. Avem cele mai bune condiţii, am un lot bun, mergem să câştigăm toate meciurile”, a spus Bogdan Vintilă.

Afla mai multe despre: vintilafcsb,  

viewscnt
Articole similare