Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, prima reacţie după aflarea veştii că Gigi Becali i-l aduce pe Arda Turan la FCSB: "Nici nu ştiu cât are salariu"

Bogdan Vintilă, prima reacţie după aflarea veştii că Gigi Becali i-l aduce pe Arda Turan la FCSB: "Nici nu ştiu cât are salariu"

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FCSB, a reacţionat după anunţul presei din Turcia potrivit căruia Gigi Becali ar fi ajuns la un acord cu Arda Turan.

Antrenorul roş-albaştrilor a fost luat prin surprindere, dar a fost extrem de reţinut: "Nu comentez aşa ceva. Nici nu ştiu cât are salariul Arda Turan ca să poată să vină încoace. (n.r. - V-ar ajuta?) Să vorbim lucruri serioase".

Gigi Becali, aproape de cel mai mare transfer din istoria Ligii 1

Conform site-ului fotospor.com, FCSB este foarte aproape de a bate palma cu Arda Turan.

Mijlocaşul de 33 de ani şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu Istanbul BB şi s-a întors la FC Barcelona, club care îl împrumutase în Turcia. Deşi s-a zvonit că Arda Turan ar urma să meargă la Galatasaray, până la urmă, mutarea a picat.

Cum perioada de mercato s-a încheiat în campionatele de top din Europa, iar în România încă se mai pot face transferuri, sursa citată notează că oficialii celor de la FCSB l-au contactat deja pe fotbalistul lansat de Gheorghe Hagi în fotbalul mare. Evident, din cauza pretenţiilor financiare mult prea ridicate, Gigi Becali n-a vrut să audă de Arda Turan, însă, la insistenţele lui Mihai Stoica, patronul roş-albaştrilor a cedat şi şi-a dat acordul pentru venirea starului turc, care ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din Liga 1, conform sursei amintite.

Afla mai multe despre: vintila 

viewscnt
Articole similare