Experiențe împreună.
You are here:

Bogdan Vintilă, prima reacţie după aflarea veştii că Gigi Becali i-l aduce pe Arda Turan la FCSB: "Nici nu ştiu cât are salariu"

Bogdan Vintilă, prima reacţie după aflarea veştii că Gigi Becali i-l aduce pe Arda Turan la FCSB: "Nici nu ştiu cât are salariu"

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FCSB, a reacţionat după anunţul presei din Turcia potrivit căruia Gigi Becali ar fi ajuns la un acord cu Arda Turan.

Antrenorul roş-albaştrilor a fost luat prin surprindere, dar a fost extrem de reţinut: "Nu comentez aşa ceva. Nici nu ştiu cât are salariul Arda Turan ca să poată să vină încoace. (n.r. - V-ar ajuta?) Să vorbim lucruri serioase".

Gigi Becali, aproape de cel mai mare transfer din istoria Ligii 1

Conform site-ului fotospor.com, FCSB este foarte aproape de a bate palma cu Arda Turan.

Mijlocaşul de 33 de ani şi-a reziliat înţelegerea pe care o avea cu Istanbul BB şi s-a întors la FC Barcelona, club care îl împrumutase în Turcia. Deşi s-a zvonit că Arda Turan ar urma să meargă la Galatasaray, până la urmă, mutarea a picat.

Cum perioada de mercato s-a încheiat în campionatele de top din Europa, iar în România încă se mai pot face transferuri, sursa citată notează că oficialii celor de la FCSB l-au contactat deja pe fotbalistul lansat de Gheorghe Hagi în fotbalul mare. Evident, din cauza pretenţiilor financiare mult prea ridicate, Gigi Becali n-a vrut să audă de Arda Turan, însă, la insistenţele lui Mihai Stoica, patronul roş-albaştrilor a cedat şi şi-a dat acordul pentru venirea starului turc, care ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din Liga 1, conform sursei amintite.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe