Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, savuros după victoria împotriva Craiovei: "Eu am jucători mai buni. I-am redus la tăcere"

Bogdan Vintilă, savuros după victoria împotriva Craiovei: "Eu am jucători mai buni. I-am redus la tăcere"

FCSB

Comentarii

FCSB a învins U Craiova, scor 1-0, iar Bogdan Vintilă a reuşit să învingă echipa lui Victor Piţurcă, după ce în etapa trecută s-a impus în faţa lui Gică Hagi. Tehnicianul a explicat cum s-a câştigat meciul.

"Mă bucur pentru această victorie pentru că meritau şi în această manieră de joc nu aveam cum să nu ieşim cu alt rezultat. Nu le-am dat situaţii de a marca, nu au avut un şut pe poartă, avem o echipă foarte bună, foarte bine organizată şi mă interesează cele trei puncte. A fost seara noastră, i-am redus la tăcere cu jocul nostru. Provocăm greşelile adversarului, asta încercăm să facem", a declarat Bogdan Vintilă la flash interviul de după meci. 

Antrenorul de la FCSB a lăsat de înţeles că a avut tot timpul meciul în mână şi că victoria nu avea cum să îi scape: "Mă aşteptam să marcăm, am citit foarte bine jocul Craiovei şi ştiam unde au probleme. Eu am jucători mai buni, domnul Piţurcă este mult mai titrat decât mine, mă bucur că am câştigat acest joc".

În urma acestui rezultat, FCSB este pe locul 11 în Liga 1, cu 10 puncte. În urmă cu câteva etape, FCSB ocupa ultimul loc în clasament. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare