Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Vintilă, Sir Alex Ferguson de România! Anunţul lui Gigi Becali: "Uitaţi de alt antrenor la FCSB"

Bogdan Vintilă, Sir Alex Ferguson de România! Anunţul lui Gigi Becali: "Uitaţi de alt antrenor la FCSB"

FCSB

Comentarii

FCSB a început într-un mod catastrofal campionatul, iar echipa s-a aflat chiar şi pe ultimul loc. Totuşi, de la venirea lui Bogdan Argeş Vintilă, gruparea "roş-albastră" trece printr-o perioadă excelentă şi speră din nou la câştigarea titlului.

Un obiectiv la care nici cel mai optimist fan al FCSB nu mai speră, însă în acest moment totul este posibil. FCSB a încheiat 2019 pe locul 3 în Liga 1 şi mulţi oameni de fotbal au afirmat că echipa patronată de Gigi Becali este singura cu forţe reale care îi poate pune probleme CFR-ului. 

Perioada foarte bună de la echipă l-a făcut pe Gigi Becali să se îndrăgostească definitiv de antrenorul Bogdan Vintilă: "Eu vorbesc în credinţă. Am zis că luăm 21 de puncte pentru că eu văd cum Dumnezeu...că nici eu nu sunt bun şi nici oameni buni nu am în jurul meu...Pot să iau cei mai buni antrenori că nu fac treabă. Dar eu văd că Dumnezeu mi l-a dat pe Vintilă, om cu credinţă, care face rugăciune. Uitaţi de alt antrenor la FCSB! Altul nu mai vine.

Dumnezeu începe să-mi dea putere prin oameni ca Vintilă, ca Alexandru Tudor. Dumnezeu ştie că eu vreau să fac bani din fotbal, ca să-i dau la copii, la oameni bolnavi, la spitale", a declarat Gigi Becali într-o conferinţă de presă. 

Bogdan Vintilă are un procentaj de 72.22% victorii la FCSB. În 18 partide cu el pe bancă, FCSB a câştigat 13 meciuri, a făcut două egaluri şi a pierdut doar de trei ori. 

Afla mai multe despre: fcsbvintilabecali 

viewscnt
Articole similare