Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Voina, discurs extrem de dur după eşecul incredibil cu Spania: ”Este bătaie de joc. Am primit mesaje, lumea nu s-a mai uitat la meci”

Bogdan Voina, discurs extrem de dur după eşecul incredibil cu Spania: ”Este bătaie de joc. Am primit mesaje, lumea nu s-a mai uitat la meci”

CM Handbal

Comentarii

România a pierdut incredibil meciul cu Spania, 16-31, în primul meci din grupele preliminare ale Campionatului Mondial de Handbal. Bogdan Voina a avut un discurs extrem de dur.

Naţionala noastră a făcut un meci extrem de slab în debutul Campionatului Mondial de Handbal şi a pierdut la o diferenţă de numai puţin de 15 goluri. Bogdan Voina susţine că jocul prestat de România a fost catastrofal:

”Cum am văzut că stă echipa României astăzi, semnale de alarmă au fost. Să nu uităm că ne conduceau Insulele Feroe la pauză. Echipa noastră astăzi a arătat catastrofal. Astăzi pur şi simplu am primit şi mesaje, lumea nu s-a mai uitat la meci, este o bătaie de joc. Multe lucruri sunt triste, dar astăzi nu am arătat absolut nimic. Nici măcar că ne dorim să fim acolo, nici măcar atitudine.

Cristina Neagu nu începi cu ea jocul, o bagi în minutul 3, asta nu am mai văzut nicăieri. Au fost 3 de 7 metri, o bagi în minutul 3, ori începi cu ea, ori... În minutul 16, antrenorul nostru a rulat aproape 14 jucătoare. Asta spune haosul care este acolo. Domnul Ryde ne-a spus, ne-a transmis că se bazează pe psihologie, pe atitudine în teren, lucrurile acestea unde el este mai bun nu le-am văzut. Mâine jucăm împotriva Senegalului, Doamne-fereşte să pierdem şi cu ele.

Pe mine asta mă deranjează, 15 goluri. În viaţa mea nu ştiu de câte ori am pierdut la o diferenţă aşa de mare. Totuşi, eşti la un Campionat Mondial, eşti echipa României, nu te-a bătut Norvegia. Spania nu este cea mai puternică naţiune în handbal. Este un haos complet. Am văzut tristeţe multă, numai lucruri negative, zici că suntem Kazahstanul. Să te bată cu 16 goluri echipa Spaniei... Să sperăm că tot răul s-a dus astăzi şi că începem de mâine cu o altă atitudine. Nu înveţi din înfrângeri. Cel mai bine e să câştigi şi atunci înveţi. Când pierzi, pierzi nu e bine, te obişnuieşti să pierzi. Nu îmi vine să cred când mă uit 16-31”, a declarat Bogdan Voina pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogdan voina 

viewscnt
Articole similare