Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bohemians Praga - Sparta Praga 1-1. Cu Stanciu accidentat şi înlocuit la pauză, Sparta s-a împiedicat de Bohemians

Bohemians Praga - Sparta Praga 1-1. Cu Stanciu accidentat şi înlocuit la pauză, Sparta s-a împiedicat de Bohemians

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga n-a reuşit să se impună pe terenul concitadinei Bohemians, deşi a deschis scorul după o oră din meci. Cei patru români au fost titulari, dar Nicolae Stanciu s-a accidentat şi a fost înlocuit la pauză.

 
Josef Sural a marcat primul gol al partidei din lovitură liberă, iar Sparta părea să scape în câştigătoare. Gazdele au revenit surprinzător pe final şi au egalat prin Zaviska.

A fost o eroare colectivă în defensiva Spartei, iar Plavsic l-a scăpat de sub control pe optarul gazdelor, care l-a învins uşor pe Florin Niţă.

Din păcate, Nicolae Stanciu a evoluat doar în primele 45 de minute fiind schimbat la pauză în urma unei accidentări. Niţă şi Chipciu au jucat tot meciul, iar Bogdan Vătăjelu a fost înlocuit în minutul 82.

Sparta acumulează 16 puncte după 6 meciuri, dar se poate distanţa de liderul Viktoria Plzen care are 15 puncte şi un meci mai puţin disputat. Bohemians este pe locul 8 cu 8 puncte. 


Min 90: S-au arătat 5 minute de prelungire pentru acest meci

Min 87: Goool Bohemians! Centrare în careu care depăşeşte defensiva oaspeţilor, Plavsic îl scapă din marcaj pe Zaviska şi Bohemians restabileşte egalitatea.

Min 80: Este schimbat şi Bogdan Vătăjelu. În locul său intră Vukadinovic 

Min 60: Gooool Sparta Praga! A deschis scorul Josef Sural din lovitură liberă!

Min 46: Nicolae Stanciu a fost schimbat la pauză!

Min 25: Stanciu încearcă poarta gazdelor, dar şutul său trece pe lângă poartă

Update: Partida dintre Bohemians şi Sparta a început. Sparta Praga îi are în teren pe:

Niţă - Chipciu, Kaya, Radakovic, Vătăjelu - Plavsic, Kanga, Frydek, Stanciu - Sural şi Tetteh


Formaţia lui Zdenek Scasny este nevoită să se concentreze acum pe campionatul intern, după eliminarea ruşinoasă din Europa.

  • LIVE | Bohemians Praga - Sparta Praga, vineri de la 19:30 pe Telekom Sport 2

În prima ligă cehă totuşi, lucrurile merg bine pentru Stanciu, Chipciu, Niţă şi Vătăjelu. Deplasarea de pe terenul celor de la Bohemians este privită însă cu optimism în tabăra Spartei, mai ales că 6 din ultimele 10 meciuri directe s-au încheiat cu victoria lor, iar restul de patru s-au terminat la egalitate.

Sparta Praga nu va conta în acest meci pe israelianul Ben Haim (accidentat la genunchi), în timp ce Drchal, Kadlec, Pulkrab şi Zahustel sunt incerţi. La gazde vor lipsi Hasek şi Vondra, dar tehnicianul lui Bohemians, Martin Hašek crede că îl va avea la dispoziţie pe veteranul Jindrisek.

Bohemians a remizat în runda precedentă pe terenul lui Liberec, scor 1-1, în timp ce formaţia romănilor nu a putut trece de Pribram pe teren propriu, scor 2-2. A fsot primul semieşec din campionat în cinci etape pentru Sparta, care câştigase primele patru etape. Singura formaţie cu parcurs perfect în Cehia a rămas Plzen: 5 victorii în 5 meciuri.

  • LIVE | Bohemians Praga - Sparta Praga, vineri de la 19:30 pe Telekom Sport 2

Două detalii interesante legate de Martin Hašek, antrenorul celor de la Bohemians Praga.Tehnicianul în vârstă de 48 de ani a evoluat între 1997 şi 2001, respectiv 2004 si 2006 la Sparta Praga, formaţie pentru care a înscris 6 goluri si alături de care a câştigat 5 titluri de campion. Şi ca antrenor Martin Hašek are legătura cu Sparta, formaţie unde şi-a început cariera de antrenor în 2007 (ca secund) şi pe care a antrenat-o ca principal în sezonul 2011-2012. Un alt detaliu interesant legat de Hašek: antrenorul lui Bohemians este fratele legendarului jucător de hochei pe gheaţă, Dominik Hašek.

Formaţii probabile

Bohemians 1905 Praga (4-4-2): Vales - Dostal, Smid, Krch, Bartek - Reiter, Svec, Hasek, Vodhanel - Yusuf, Masek

Sparta Praga (4-4-2): Niţă - Chipciu, Kaya, Radakovic, Costa - Stanciu, Kanga, Frydek, Plavsic - Tetteh, Sural

Afla mai multe despre: sparta praganicolae stanciualexandru chipciu,  

viewscnt
Articole similare