Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boicotul NBA: LeBron James şi Chris Paul i-au cerut sfatul lui Barack Obama

Boicotul NBA: LeBron James şi Chris Paul i-au cerut sfatul lui Barack Obama

NBA

Comentarii

Baschetbaliştii LeBron James şi Chris Paul i-au cerut sfatul fostului preşedinte american Barack Obama, în legătură cu situaţia din NBA, după boicotarea unor meciuri în semn de protest faţă de nedreptatea rasială.

Potrivit presei americane, fostul preşedinte este de acord cu reluarea play-off-ului, cu condiţia ca jucătorii să profite pentru a iniţia măsuri de luptă împotriva discriminării.

Jucătorii echipei Milwaukee Bucks nu s-au prezentat la partida cu numărul 5 din disputa cu Orlando Magic, programată miercuri, după ce un poliţist alb l-a rănit grav prin împuşcare pe un tânăr afro-american, Jacob Blake, la Kenosha, Wisconsin.

Înaintea meciului care i-ar fi putut califica în semifinalele Conferinţei de Est, baschetbaliştii de la Milwaukee Bucks au rămas la vestiare, în timp ce jucătorii de la Orlando Magic erau pe teren, la încălzire. După un timp, şi aceştia din urmă au revenit la vestiare.

Boicotul jucătorilor de la Milwaukee Bucks urma să fie repetat şi de alte echipe, astfel că NBA a decis să amâne toate partidele de miercuri, Milwaukee - Orlando, Houston - Oklahoma City şi Los Angeles Lakers - Portland.

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare