Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni a dat verdictul! ”Mbappe nu e noul Cristiano Ronaldo!” Cum i-a descoperit pe Ronaldo şi Varane

Boloni a dat verdictul! ”Mbappe nu e noul Cristiano Ronaldo!” Cum i-a descoperit pe Ronaldo şi Varane
Comentarii

Ladislau Boloni a vorbit despre marele duel de la EURO dintre Portugalia şi Franţa.

Antrenorul susţine că Mbappe nu este noul Cristiano Ronaldo, dar este sigur că francezul va cuceri câteva Baloane de Aur.

”Mbappe nu e noul Cristiano Ronaldo, dar va cuceri şi el câteva Baloane de Aur în anii care vin. Dar nu cred că va mai exista un alt Cristiano Ronaldo”, a spus Boloni pentru L'Équipe.

Boloni i-a avut sub comanda lui pe Cristiano Ronaldo şi Raphael Varane, iar cei doi fotbalişti care au făcut istorie împreună în tricoul lui Real Madrid ar putea să decidă marea înfruntare. Fundaşul central al Franţei a fost descoperit de antrenorul român pe vremea când evolua la Lens.

”Ţin minte că au venit părinţii lui Varane şi m-au întrebat cu timiditate dacă fiul lor are şanse să devină fotbalist bun! Iar el este acum printre cei mai mari din istoria fundaşilor francezi, alături de Desailly, Bossis, Trésor ... Când l-a luat Real Madrid, m-a sunat Jose Mourinho ca să mă întrebe despre el, aşa cum mă sunase şi când eram la Rennes despre Petr Cech. La Lens a fost ca apărător ceea ce Cristiano Ronaldo reprezenta ca atacant. Un jucător puternic, cu o privire care atrage fetele”, a dezvăluit Boloni.

Ladislau Boloni a vorbit şi despre Cristiano Ronaldo, fostul său jucător de la Sporting. 

”Mi-am dat seama de la început că va fi mai mare decât Eusebio. Să nu uităm că la 12 ani a plecat de acasă. Îl aveam la echipă şi pe Quaresma, care prefera să se dea în spectacol, la fel şi Cristiano, dar se vedea că este determinat să fie cel mai bun.

Făceam antrenamente cu atacanţii, cu Mario Jardel, Joao Pinto şi Marius Niculae, era concurs cine dă cele mai multe goluri din acţiune. Câştiga mereu Jardel, iar Cristiano mă implora: încă o dată, Mister, încă o dată!”, a spus Boloni.    

 

Afla mai multe despre: boloni-mbappe-ronaldo 

viewscnt
Articole similare