Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni a fost iertat de belgieni. Cu ce amendă s-a ales antrenorul român după scandalul din meciul cu Standard Liege

Boloni a fost iertat de belgieni. Cu ce amendă s-a ales antrenorul român după scandalul din meciul cu Standard Liege
Comentarii

Ladislau Boloni, antrenorul lui Antwerp, va plăti o amendă de 400 de euro, după cum a decis comisia de apel a Federaţiei Belgiene de Fotbal, informează site-ul radioteleviziunii RTBF.

Boloni fusese sancţionat săptămâna trecută după comentariile pe care le-a făcut despre arbitraj cu ocazia meciului de acasă cu Standard Liege (0-0) de pe 26 octombrie. Antrenorul român a primit atunci o sancţiune condiţionată, urmând să plătească o amendă de 2.500 de euro şi să fie suspendat două meciuri dacă va recidiva.

Boloni a hotărât să facă apel, iar acum a primit o sancţiune ceva mai blândă: 400 de euro.

Potrivit comisiei de disciplină a federaţiei belgiene, în declaraţiile pe care Boloni le-a acordat presei după acel meci, el a pus la îndoială integritatea arbitrului Bram Van Driessche. "În Belgia, echipele mari au dreptul la mici cadouri. Nu suntem trataţi la fel ca celelalte cluburi. Standard pune presiune pe arbitru", a spus atunci Boloni.

De asemenea, Boloni a fost amendat cu 5.000 de euro şi de Pro League, organizatoarea campionatului, pe baza noului regulament ce vizează protejarea arbitrilor.

Afla mai multe despre: bolonibelgiastandard liegeladislauantwerp 

viewscnt
Articole similare