Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni ar putea fi următorul selecţioner al naţionalei: ”Chiar am vorbit cu el”. Ce salariu cere

Boloni ar putea fi următorul selecţioner al naţionalei: ”Chiar am vorbit cu el”. Ce salariu cere

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni ar vrea să revină la naţionala României, pe care a mai antrenat-o în perioada 2000-2001, spune Giovanni Becali.

Mirel Rădoi pare să nu dea înapoi după ce a anunţat că nu-şi va prelungi contractul cu FRF, care expiră la jumătatea lunii noiembrie, după meciurile cu Islanda şi Liechtenstein.

O soluţie inspirată ar putea fi Ladislau Boloni, despre care Giovanni Becali spune că ar fi dispus să revină pe banca echipei naţionale.

Ladislau Boloni, următorul selecţioner? Ce salariu cere

În cazul în care Mirel Rădoi nu va da înapoi şi va pleca de la echipa naţională, o soluţie ar putea fi Ladislau Boloni. Antrenorul în vârstă de 68 de ani este liber de contract din mai 2021, când s-a despărţit de Panathinaikos.

Giovanni Becali susţine că a avut deja o conversaţie cu Ladislau Boloni şi acesta s-a arătat dispus să revină pe banca naţionalei, pe care a mai pregătit-o între 2000 şi 2001, înainte de a pleca la Sporting.

Impresarul a dat detalii şi despre salariul pe care Boloni l-ar accepta la echipa naţională:

”Şi Boloni ar fi o soluţie, chiar am vorbit cu el. Vrea să vină la naţională, dar nu poate pe 15.000 de euro. E nevoie de măcar 25.000 pe lună şi mi-e greu să cred că Federaţia vrea şi poate face efortul ăsta financiar. Deci, Boloni sigur ar veni”, a declarat Giovanni Becali pentru Fanatik.

În vârstă de 68 de ani, Laszlo Boloni este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români. N-a pregătit niciodată vreo echipă de club din România, dar în ultima perioadă a purtat negocieri cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

În schimb, este recunoscut la nivelul fotbalului european. Boloni este cel care a avut un cuvânt de spus în cariera unor staruri precum Cristiano Ronaldo, Raphael Varane sau Petr Cech.

Cât despre trofee, Boloni a reuşit să câştige un titlu, o Cupă şi o Supercupă cu Sporting Lisabona şi un titlu şi o Cupă cu Standard Liege.

 

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare