Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, atacat dur după ce nu s-a înţeles cu naţionala! ”Unde mai e patriotismul ăla de care tot spune? Să nu uităm că a părăsit România pentru bani!”

Boloni, atacat dur după ce nu s-a înţeles cu naţionala! ”Unde mai e patriotismul ăla de care tot spune? Să nu uităm că a părăsit România pentru bani!”

Echipa națională

Comentarii

Boloni a fost foarte aproape de a semna cu naţionala României, iar antrenorul a explicat în cadrul unei conferinţe de presă organizate de el motivele pentru care nu a ajuns la o înţelegere cu FRF.

După acest refuz, Jean Vlădoiu şi Gică Popescu l-au atacat pe Boloni, iar acum, Alin Stoica a aruncat şi el săgeţi către antrenorul român. El a declarat că FRF nici nu trebuia să se gândească la varianta Boloni. Fostul mijlocaş cu 13 selecţii în naţionala României susţine că modul cum a părăsit Boloni naţionala în precedentul mandat nu îl mai recomandă pentru postul de selecţioner al României.

”Unde mai e patriotismul ăla de care tot spune? Să nu uităm că a părăsit România pentru bani!”

“Ladislau Boloni nu mă băga la echipa naţională când jucam în Champions League şi am avut cel mai bun an. Să nu uităm că Boloni a părăsit echipa naţională pentru bani. El a plecat de la cârma României la Sporting Lisabona pentru bani. Eu nu mai discutam cu el, nici nu l-aş mai băga în seamă. Unde mai e patriotismul ăla de care tot spune? Nu există.

Hagi nu a avut nicio vină cu acea eliminare de la baraj. A avut două sau trei meciuri parcă. Nu discutam cu el. A debusolat toată echipa înainte de barajul cu Slovenia. Patriotismul înseamnă altceva. Patriotism vedem la sârbi, la alţii. Din punctul meu de vedere, nu trebuia să fie nicio discuţie cu Boloni”, a spus Alin Stoica, pentru Fanatik.

Fostul fotbalist al Stelei a povestit despre episodul din 2001, când Boloni a decis să părăsească echipa naţională în mijlocul preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2002 şi a acceptat oferta celor de la Sporting Lisabona. Hagi l-a înlocuit pe banca României, echipa noastră a terminat pe locul 2 în grupă, dar a ratat calificarea la turneul final, după dubla dureroasă contra Sloveniei. 

Afla mai multe despre: românia-boloni-alin stoica 

viewscnt
Articole similare