Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, condiţii imposibile! Solicitarea cu care i-a lăsat mască pe şefii FRF. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Boloni, condiţii imposibile! Solicitarea cu care i-a lăsat mască pe şefii FRF. Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

Echipa națională

Comentarii

Loţi Boloni (68 de ani) a fost dorit selecţioner la naţionala României şi a negociat pentru post cu şefii FRF, dar condiţiile pe care le-a pus pentru a semna au făcut ca mutarea să pice. Una dintre solicitările lui Boloni a fost să nu aibă nicio clauză de obiectiv în contract, care i-a lăsat mască pe Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă.

Boloni, condiţii imposibile! Solicitarea cu care i-a lăsat mască pe şefii FRF: "Nu înţeleg de ce i-a făcut să meargă la Nisa" | EXCLUSIV

Federaţia Română de Fotbal a negociat mai multe zile cu Loţi Boloni, antrenor pe care Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă l-au dorit selecţioner, în locul lui Mirel Rădoi. Preşedintele şi directorul tehnic al FRF au fost la Nisa pentru negocieri, Boloni a venit şi el la Bucureşti, iar lucrurile părea că se îndreaptă spre o numire a sa pe banca tehnică.

Totuşi, negocierile au picat, iar acum Edi Iordănescu este favoritul pentru a deveni selecţionerul naţionalei României. În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a dezvăluit una dintre condiţiile pe care le-a pus Loţi Boloni pentru a semna şi a antrena din nou echipa naţională.

Din informaţiile sale, Mihai Stoica a spus că Loţi Boloni a solicitat să nu aibă nicio clauză de performanţă în contract, nici pe termen scurt, nici pe termen lung. MM a spus la Telekom Sport că nu înţelege de ce Loţi Boloni i-a pus pe şefii FRF să meargă la Nisa şi nu înţelege de Boloni a venit la Bucureşti pentru negocieri dacă a pus o astfel de condiţie imposibilă.

"Mai vorbim şi noi şi mai aflăm una, alta. Am înţeles că, mă rog, condiţiile pe care le-a pus... Eu nu înţeleg de ce i-a făcut pe cei de la federaţie să meargă la Nisa şi de ce a venit el să discute aici, dacă din start era o chestie... Ar fi vrut să fie selecţioner, dar fără nicio clauză de obiectiv, în general", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Loţi Boloni, Edi Iordănescu şi Adrian Mutu au fost pe lista scurtă a Federaţiei Române de Fotbal, după refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. Boloni a refuzat, în cele din urmă, astfel că Edi Iordănescu este aproape să semneze şi să-i calce pe urme tatălui său devenind selecţioner al naţionalei României.

Afla mai multe despre: loti boloniconditiifrfselectionerechipa nationala 

viewscnt
Articole similare