Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, dezamăgit după înfrângerea la scor cu Bruges: "S-a termiant după 30 de minute. N-am putut, totul s-a rupt, trebuie să ridicăm capul"

Boloni, dezamăgit după înfrângerea la scor cu Bruges: "S-a termiant după 30 de minute. N-am putut, totul s-a rupt, trebuie să ridicăm capul"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, nu şi-a ascuns dezamăgirea după ce echipa sa a fost învinsă la scor, cu 5-1, de campioana FC Bruges, apreciind că meciul a fost jucat după 30 de minute.

"S-a terminat după 30 de minute. A existat un anumit echilibru până la al doilea gol, apoi s-a rupt. Am arătat toate problemele pe care putem să le avem atunci când echipa nu este la sută la sută. În repriza a doua, am încercat să marcăm un gol pentru a reveni în meci, dar nu am putut. În acest moment, este dificil să faci o analiză a meciului, pentru că suntem influenţaţi de emoţii şi de rezultat. Trebuie să ridicăm capul, pentru că avem încă un meci important, pe 26", a declarat Boloni, potrivit presei belgiene.

Formaţia Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa FC Bruges, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului Belgiei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Dennis ’21, ’65, Schrijvers ’40, Rits ’54 şi Vanaken ’88 (penalti). Pentru Antwerp a înscris Van Damme, în minutul 84.

Afla mai multe despre: boloniscandalproblemedezamagire 

viewscnt
Articole similare