Experiențe împreună.
You are here:

Boloni, lovituri din Liga 1! Două vedete dorite de Gigi Becali la FCSB, chemate la Panathinaikos. Transferurile anunţate în Grecia | ULTIMA ORĂ

Boloni, lovituri din Liga 1! Două vedete dorite de Gigi Becali la FCSB, chemate la Panathinaikos. Transferurile anunţate în Grecia | ULTIMA ORĂgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Doi fotbalişti români din Liga 1 pot ajunge, curând, lângă Ladislau Boloni, la Panathinaikos Atena, anunţă presa din Grecia. Este vorba de mijlocaşul Astrei, Valentin Gheorghe, şi de fundaşul stânga al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Florin Ştefan.

Gigi Becali a ratat transferurile lui Florin Ştefan şi Vali Gheorghe la FCSB. Pot pleca lângă Boloni

Pe biroul lui Ladislau Boloni, la Atena, au sosit două propuneri dinspre România. Zilele următoare, Panathinaikos îl va vinde pe fundaşul stânga grec, Vasilis Zagaritis, la Parma, şi va avea nevoie de un înlocuitor. Acesta poate fi fundaşul român de la OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, Florin Ştefan (24 de ani).

Internaţionalul român a ajuns la al treilea sezon alături de Sepsi, însă şi-ar dori să treacă la următorul nivel al carierei sale - transferul la o formaţie care să lupte pentru câştigarea trofeelor. Mai greu de realizat acest lucru de la Sfântu Gheorghe.

Florin Ştefan a fost foarte aproape să se transfere la FCSB, în vara lui 2019, însă atunci Gigi Becali nu a vrut să plătească suma cerută de patronii echipei Sepsi - 1 milion de euro. Propunerea lui Becali se ridica undeva la 500.000 de euro, plus 10% dintr-un eventual transfer al fotbalistului. Negocierile au fost sistate, iar Becali a renunţat definitiv la a mai încerca transferul jucătorului.

Fostul internaţional de tineret este cotat la 1 milion de euro, de site-ul Transfermarkt, este unul dintre cei mai constanţi jucători din Liga 1, iar în vară îi expiră înţelegerea cu Sepsi. Sunt şanse mici ca acesta să-şi mai dorească prelungirea înţelegerii.

Florin Ştefan şi Valentin Gheorghe, la Panathinaikos Atena?

Al doilea jucător care ar putea ajunge la Panathinaikos ar putea fi Valentin Gheorghe (23 de ani), de la Astra Giurgiu. Acesta se află în aceeaşi situaţie precum Florin Ştefan - îi expiră contractul în vară, deci poate semna pre-contract cu orice încă de pe acum. Aripa Astrei are patru goluri marcate în 11 partide din acest sezon şi este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro.

De asemenea, şi Vali Gheorghe a fost aproape să ajungă la FCSB, chiar la începutul acestui sezon. Atunci, Astra era pregătită să trimită la FCSB patru jucători, printre care şi Valentin Gheorghe, însă înţelegerea a picat din cauza impresarilor jucătorilor, care solicitau comisioane mult prea mari.

Cu toate acestea, la scurt timp după ce a preluat-o pe Panathinaikos Atena, Ladislau Boloni a declarat nu vrea să aibă de-a face cu jucători români. Chiar dacă toţi predecesorii săi au urmat o astfel de strategie: transferuri din ţara natală. Rămâne de văzut dacă Boloni va fi convins că are nevoie cu adevărat de cei doi jucători. Dacă acest lucru se va întâmpla, Florin Ştefan şi Vali Gheorghe vor face un pas important înainte, în carierele lor.

În acest moment, Panathinaikos este pe locul 5, cu 25 de puncte, în Grecia. Cu toate acestea, diferenţa de primele patru ocupante este mare: 17 puncte de Olympiakos, opt de AEK şi Aris, şi şapte de PAOK. În plus, jocul echipei nu merge aşa cum şi-ar dori fanii greci, ceea ce înseamnă că vor apărea nume noi în lot, cât mai curând posibil.

viewscnt
Articole similare
FOTO Vlad Chiriches a patit-o si el. Cine e jurnalista care ii "hipnotizeaza" pe...