Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni, meci nebun în Belgia! Era 1-0 după ce s-a dictat cel mai rapid penalty din istoria campionatului şi Antwerp avea un om mai puţin. Cât s-a terminat partida

Boloni, meci nebun în Belgia! Era 1-0 după ce s-a dictat cel mai rapid penalty din istoria campionatului şi Antwerp avea un om mai puţin. Cât s-a terminat partida

Campionate

Comentarii

Antwerp, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a obţinut o victorie extrem de importantă în condiţii foarte dificile, 2-1 pe terenul lui Cercle Brugge, ultima clasată din Belgia.

Condusă încă din minutul 2, după ce s-a acordat cel mai rapid penalty din istoria campionatului Belgiei - în secunda 8 -, Antwerp a revenit spectaculos pe tabelă şi a rezistat eroic cu un om mai puţin pe teren. Kevin Hoggas a deschis scorul în minutul 2, din penalty şi, pentru ca misiunea lui Boloni să fie mult mai grea, Hoedt a fost eliminat direct în minutul 7 al partidei. De aici, însă, a început revirimentul lui Antwerp.

În minutul 13, Lio Rafaelov a egalat, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 55, de Alexis De Sart. Avantajul lui Antwerp a rezistat, în ciuda faptului că a jucat cu un om mai puţin pe teren 83 de minute plus prelungiri.

În urma acestui succes, Antwerp a acumulat 42 de puncte şi este pe locul 3 în clasament, la egalitate cu locul 2, cele două echipe fiind despărţite de golaveraj. Lider e Club Brugge, cu 49 de puncte, în timp ce Cercle Brugge e ultima în clasament, cu doar 11 puncte strânse în 22 de etape.

Cel mai rapid penalty din istoria campionatului din Belgia

După doar opt secunde şi după ce doar trei jucători au atins mingea, Aurelio Buta l-a faultat în care pe Kylian Hazard, iar arbitrul a dictat penalty. Kevin Hoggas a transformat şi a intrat în istoria campionatului belgian. Meciul Cercle Brugge - Antwerp 1-2 a intrat pe o listă scurtă a partidelor în care s-a dictat penalty foarte rapid. Din această listă face parte şi meciul Dinamo - FCSB (3-1) din 2016, când s-a dictat penalty după nouă secunde.

Cum arata lista:

  • Paderborn - Hamburg 0-3 (penalty după opt secunde, februarie 2015)
  • Heereveen - Cambuur 2-2 (penalty după opt secunde, octobrie 2014)
  • Dinamo - FCSB 3-1 (penalty după nouă secunde, noiembrie 2016)
  • Cercle Brugge - Antwerp 1-2 (penalty după opt secunde, ianuarie 2020)

Afla mai multe despre: ladislau bolonibelgiaantwerppenalty 

viewscnt
Articole similare