Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni poate fi demis de la Panathinaikos. Jucătorii au mers la patron pentru a cere rezilierea contractului

Boloni poate fi demis de la Panathinaikos. Jucătorii au mers la patron pentru a cere rezilierea contractului
Comentarii

Panathinaikos este într-o formă slabă în campionat. Echipa are 4 înfrângeri la rând, iar jucătorii cer rezilierea contractului lui Boloni.

Boloni nu mai este în cărţi pentru Panathinaikos. Echipa din Grecia a pierdut 4 meciuri la rând şi se află într-o formă foarte slabă. 

Boloni poate fi demis de la Panathinaikos

Panathinaikos a fost eliminată din sferurile Cupei Greciei de Giannina, ceea ce a reprezentat al patrulea meci consecutive fără victorie pentru formaţia antrenată de Boloni.

Antrenorul grupării elene a venit în Grecia după un timp scurt petrecut la Gent, unde a fost demis după doar trei etape, din cauza rezultatelor.

La scurt timp, în toamna anului 2020, Boloni a semnat cu Panathinaikos, club care nu a mai câştigat niciun trofeu din 2014 şi care trece printr-o perioadă foarte grea. La început rezultatele au fost bune, iar antrenorul român părea că va reuşi să aducă rezultate bune la echipă. dar şi o formă mai bună.

În prima parte a anului 2021, Boloni reuşise 7 victorii şi 2 egaluri în primele 9 partide, iar în 90% dintre acestea, echipa nu primise niciun gol. Panathinaikos a fost chiar pe locul 2 la un moment dat, dar a început să regrezese treptat după prima înfrângere.

Din cauza celor 4 meciuri pierdute consecutiv, dar şi a eliminării din Cupa Greciei, Boloni ar putea fi demis.

Jucătorii au mers la patron pentru a cere rezilierea contractului 

După partida pierdută în Cupă, Boloni a fost întrebat despre criza de la Panathinaikos, iar acesta a răspuns: "Ce criză? Doar coronavirusul poate declanşa o criză! Nimic nu a mers. Când o echipă ia două lovituri în cap atât de repede îşi revine cu dificultate. Trebuie să admitem problemele formaţiei noastre. În asemenea clipe, e mai bine să nu vorbesc. Mă opresc aici".

La finalul meciului, a mai vorbit şi unul din jucătorii antrenorului român, Tasos Chatzigiovanis, care a arătat prin declaraţia sa faptul că Boloni a pierdut vestiarul.

"Ce a funcţionat rău? Nu avem ocazii, nu suntem eficienţi. Suntem foarte trişti, nu ştiu ce să mai zic. Obiectivul nostru a fost să jucăm finala Cupei. E o perioadă dură, muncim din greu, dar nu arătăm bine. Trebuie să se schimbe ceva. Aşa nu mai putem continua", a spus Tasos.

Potrivit celor de la GSP.ro, Boloni i-a scăpat de sub control pe fotbaliştii săi, care îi cer patronului de la Panathinaikos să îl demită pe antrenorul român, din cauza stilului şi tacticii de joc mult prea defensive şi dezorganizate.

Panathinaikos este pe locul 5 în Grecia şi are 42 de puncte după 24 de etape.

Afla mai multe despre: boloni 

viewscnt
Articole similare