Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni s-a săturat şi a trecut la atac: "Cum s-or simţi când le ia locul cineva din Estonia? În curând o să aterizeze şi din Mongolia!". Ce l-a nemulţumit

Boloni s-a săturat şi a trecut la atac: "Cum s-or simţi când le ia locul cineva din Estonia? În curând o să aterizeze şi din Mongolia!". Ce l-a nemulţumit

Stranieri

Comentarii

Laszlo Boloni are o perioadă cu rezultate oscilante în Grecia, cu Panathinaikos. Antrenorul român a ieşit la atac la adresa arbitrilor, după ultimele meciuri.

Laszlo Boloni, iritat de situaţia din Grecia

Antrenorul lui Panathinaikos i-a atacat pe arbitrii străini delegaţi la meciurile echipei de tradiţie din Grecia. Boloni le-a luat apărarea arbitrilor autohtoni şi a susţinut sus şi tare că este dezavantajat. 

„Nu ştiu pe cine să dau vina. Ne aduc străini şi îi plătesc să vină aici. Am evitat să discut subiectul, dar acum mă deranjează. Am pierdut puncte şi nu pricep de ce nu dăm credit grecilor în play-off".

„Penalty-ul din meciul cu Aris n-a fost, la fel cum eliminarea lui Mauricio e exagerată. A primit primul cartonaş pentru că a protestat la acel 11 metri imaginar. A fost un roşu nemeritat! Este o strategie complet greşită. Fără să fiu şovinist, nu vreau să dau exemplu de ţări, dar cu ce sunt mai buni decât cei de aici? De ce să chemi arbitri din ţări cu fotbal de un nivel mai slab. Cum s-or simţi arbitrii greci când le ia locul cineva din Estonia? În curând o să aterizeze şi din Mongolia! M-am săturat de greşelile lor şi nu mai pot să tac. Păcat de toate eforturile jucătorilor mei", a declarat Boloni la postul NOVA TV.

Panathinaikos s-a îndepărtat de locul al treilea, după ce s-a aflat aproape de zona locurilor care duce în Europa. Echipa lui Boloni e pe locul al cincilea în campioant, cu 51 de puncte. 
 

 

Afla mai multe despre: laszlo bolonipanathinaikos 

viewscnt
Articole similare