Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni susţine selecţionata Ţinutului Secuiesc la Campionatul Mondial al Regiunilor: ”Am văzut o mulţimit de lucruri pozitive!”

Boloni susţine selecţionata Ţinutului Secuiesc la Campionatul Mondial al Regiunilor: ”Am văzut o mulţimit de lucruri pozitive!”

Diverse

Comentarii

Loţi Boloni spune că este un lucru pozitiv că selecţionata Ţinutului Secuiesc participă la Campionatul Mondial al Regiunilor, care în acest an se desfăşoară în Anglia. Fostul selecţioner susţine că a avut ocazia şi să-i urmărească la lucru.

Zilele acestea, selecţionata Ţinutului Secuiesc participă la Campionatul Mondial al Regiunilor. Este o competiţie neoficială în care joacă selecţionatele unor regiuni din diferite ţări de pe Mapamond. Selecţionata Ţinutului Secuiesc a fost repratizată într-o grupă cu Padania (Italia), Matabeleland (Zimbabwe) şi Tuvalu (regiune autonomă din Polynesia).

Printre cei mai cunoscuţi suporteri ai selecţionatei Ţinutului Secuiesc este Ladislau Boloni: ”A fost pentru prima dată când am văzut selecţionata Ţinutului Secuiesc şi, sincer, am văzut o mulţime de lucruri pozitive, câţiva jucători cu multe calităţi individuale şi un excelent spirit de echipă [...] Pe lângă valorile sportive, turneul CONIFA este o şansă bună pentru aceste echipe să se facă vizibile în lume. Mă bucur că Ţinutul Secuiesc face parte din acest turneu şi că se fac auziţi”, a declarat Boloni pentru Nemzetisport.

Afla mai multe despre: tinutul secuiescladislau boloniconifa 

viewscnt
Articole similare