Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Adevăratul motiv pentru care Planic şi-a reziliat contractul cu FCSB. Informaţia incredibilă care a apărut în presa din ţara sa

BOMBĂ | Adevăratul motiv pentru care Planic şi-a reziliat contractul cu FCSB. Informaţia incredibilă care a apărut în presa din ţara sa

Superliga

Comentarii

Jurnaliştii sârbi au aflat adevăratul motiv pentru care Bogdan Planic a decis să rezilieze unilateral contractul cu FCSB. Fundaşul sârb are mai multe oferte interesante din străinătate.

Bogdan Planic a decis să rezilieze unilateral contractul cu FCSB, deşi mai avea încă un an din înţelegere. Motivul adus în discuţie de fundaşul sârb a fost că nu şi-a primit salariul timp de două luni şi jumătate şi a fost trecut în şomaj tehnic. Planic a considerat astfel că FCSB a încălcat termenii contractului. Potrivit site-ului hotsport.rs, Planic le-a trimis o scrisoare celor de la FCSB în care le-a explicat că din aceste motive a ales să-şi rezilieze contractul. Însă în spatele deciziei lui Planic se ascunde şi un alt motiv: are mai multe oferte foarte interesante.

Adevăratul motiv pentru care Planic şi-a reziliat contractul cu FCSB. Oferte de la PAOK Salonic şi Antalyaspor

Jurnaliştii sârbi scriu că, ”din surse bine informate”, Planic are oferte de la CFR Cluj, Antalyaspor şi PAOK Salonic. Dintre acestea, cea de la PAOK pare cea mai interesantă. Fosta campioană a Greciei i-ar oferi ocazia să se bată pentru trofee în Grecia şi să joace în cupele europene. Interesant este că Planic ar putea să facă la PAOK pereche în apărare cu Fernando Varela, un alt fost jucător al FCSB-ului.

Bogdan Planic are o propunere şi de la Antalyaspor, care este însă echipă de mijlocul clasamentului în Turcia. Ziariştii turci scriu că şi CFR Cluj îl doreşte pe fundaşul de 28 de ani, dar aici lucrurile sunt mult mai complicate. Cel mai probabil, până la rezolvarea conflictului cu FCSB, Planic va primi o carte verde din partea FIFA, prin care se poate transfera gratis, dar nu la echipe din campionatul din care a plecat. Adică nu poate semna cu o altă echipă din România.

Transferul la o echipă din străinătate, care i-ar oferi şi un contract mult mai bun, este motivul pentru care Planic a ales să-şi rezilieze unilateral contractul cu FCSB.

Adevăratul motiv pentru care Planic a plecat de la FCSB. Gigi Becali cere daune de 10 milioane de euro

Patronul FCSB este conştient de cota pe care o are Bogdan Planic şi ameninţă că orice echipă îl va legitima va fi obligată să plătească daune de 10 milioane de euro, clauza de reziliere pe care fundaşul o avea în contract. Gigi Becali susţine că FCSB va depune plângeri atât la comisiile interne, cât şi la FIFA şi este convins că i se va da dreptate.

De partea cealaltă, Bogdan Planic a fost asigurat de impresarul său că nu are de ce să-şi facă griji şi că poate pleca de la FCSB, deoarece echipa lui Gigi Becali i-a încălcat drepturile din contract.

Mihai Dolinschi

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare