Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA anului. Alexandru Mitriţă, înapoi în Liga I. FCSB şi Craiova pregătesc marea lovitură

BOMBA anului. Alexandru Mitriţă, înapoi în Liga I. FCSB şi Craiova pregătesc marea lovitură
Comentarii

Alexandru Mitriţă era unul dintre cei mai importanţi jucători ai naţionalei României la ultimele acţiuni, însă atacantul de 26 de ani nu se regăseşte acum pe lista fotbaliştilor convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciurile cu Macedonia de Nord, cu Germania şi cu Armenia.

Plecat de la New York City la Al Ahli Jeddah, sub formă de împrumut, în octombrie 2020, Alexandru Mitriţă are mari probleme în Arabia Saudită şi este pregătit pentru o nouă provocare în carieră. Conform sport.ro, atacantul este neplătit şi i-a notificat deja pe oficialii lui Al Ahli că este pregătit să se despartă de clubul din Golf dacă nu îşi primeşte salariile restante până la finalul acestei luni.

De altfel, în acordul dintre New York City şi Al Ahli Jeddah există o clauză de cumpărare obligatorie a fotbalistului român, clauză care pică dacă Alexandru Mitriţă rupe înţelegerea cu oficialii arabi. Cum clubul din MLS nu are nevoie de serviciile sale, americanii caută acum varianta perfectă pentru ca atacantul de 26 de ani să aibă meciuri în picioare şi pentru a fi vândut în viitor cu o sumă asemănătoare cu cea cu care a fost cumpărat din Liga I, 8 milioane de euro.

BOMBA anului. Alexandru Mitriţă, înapoi în Liga I. FCSB şi Craiova pregătesc marea lovitură

Aşa a apărut din nou varianta unui împrumut. Un împrumut în Liga I. Sursa citată notează că două dintre cele mai potente cluburi din fotbalul românesc, FCSB şi Universitatea Craiova, sunt interesate de serviciile jucătorului, însă, aşa cum era de aşteptat, oficialii lui New York City vor fi obligaţi să suporte o mare parte din salariul lunar al lui Alexandru Mitriţă.

  • 500 de mii de dolari încasează Alexandru Mitriţă în fiecare sezon de la New York City

În actualul sezon, Mitriţă are patru goluri şi cinci pase decisive în cele 19 meciuri jucate pentru Al Ahli Jeddah în campionat. Echipa atacantului român are cinci înfrângeri consecutive şi este pe locul 7 în clasament, la 13 puncte în spatele liderului Al Hilal.

În urma nemulţumirilor apărute în fotbalul românesc, după decizia lui Rădoi de a nu-l convoca pe Alexandru Mitriţă, antrenorul secund al echipei naţionale, Nicolae Dică, a motivat hotărârea luată de staff-ul României.

"Mi-ar plăcea ca persoanele care vorbesc să se uite bine, să se uite ce fotbalişti sunt pe postul respectiv şi, mai ales, ce meciuri are jucate Alex Mitriţă în ultima perioadă. Are 90 de minute în 4 jocuri şi uitându-ne pe cine avem pe postul respectiv îi avem pe Coman, pe Mihăilă, Tănase, Maxim, de asta am ales aşa. De asta zic că atunci când aruncăm ceva, hai să facem o analiză, nu să spunem lucrurile doar de dragul de a spune ceva”, a spus Dică în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mitritafcsbcraiova 

viewscnt
Articole similare