Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA anului în fotbalului mondial! Spaniolii au aflat totul: Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos la PACHET pentru o mutare istorică

BOMBA anului în fotbalului mondial! Spaniolii au aflat totul: Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos la PACHET pentru o mutare istoricăgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos ar putea evolua din nou împreună. Paris Saint Germain e gata de o nouă nebunie!

Sub lupă! Aşa sunt privite prestaţiile lui Sergio Ramos din ultima vreme de la Real Madrid. Oficialii madrileni nu sunt deloc mulţumiţi de ceea ce oferă căpitanul echipei, nici pe teren, nici în afara lui. Legendarul jucător spaniol ar vrea şi el să plece de la Madrid, astfel că zvonurile încep să prindă contur.

Jurnalistul spaniol Marc Guell de la Diario Gol remarcă o serie de coincidenţe pe care le completează cu informaţii noi. Acesta susţine că ruptura dintre Sergio Ramos şi Real Madrid s-a produs vara trecută când Los Blancos nu l-au lăsat pe Ramos să plece gratis pe un salariu uluitor: 33 de milioane de euro!

Nu a fost singurul moment care a dat naştere la dispute intre Ramos şi Perez. Dincolo de statutul de lider al vestiarului, căpitanul madrilenilor s-a opus public venirii lui Antonio Conte sau Jose Mourinho la Real Madrid, un detaliu pe care a avut puterea să i-l spună în faţă şi preşedintelui clubului. Florentino nu a uitat nici gestul iresponsabil al căpitanului său, care a încasat un galben intenţionat pentru a rata returul cu Ajax, perioadă în care filma un documentar pentru Amazon. Real Madrid a fost atunci eliminată, iar oalele s-au spart în capul lui Sergio. Viitorul său la Madrid este acum în aer! Ramos mai are doi ani de contract pe Bernabeu, dar Los Blancos îi caută deja înlocuitor. Primul pe listă pare să fie Koulibaly de la Napoli.

Dar Sergio Ramos are deja alternative. Vrea să negocieze cu Florentino o plecare gratis de pe Bernabeu, susţine sursa citată. Judecata sa este simplă de această data: dacă Real Madrid refuză, Florentino trebuie să-i propună prelungirea contractului, detaliu de care Ramos este convins că Perez nici nu vrea să audă. In spatele intenţiei sale ar fi dorinţa celor de la PSG de a-l transfera pe fundaşul Spaniei. Parizienii i-au promis 18 milioane de euro pe an, dacă Ramos îşi obţine plecarea de la Madrid.

Cristiano Ronaldo şi Sergio Ramos la PSG?

Iar PSG nu s-ar opri aici. Intenţia grupării franceze este sa-l transfere şi pe Cristiano Ronaldo,de la Juventus. Dacă nu va câştiga UCL în acest an, portughezul ar prefera să plece din Italia, iar relaţia bună pe care o are cu Nasser Al Khelaifi îl poate duce la PSG. Un club care vrea să scape de Neymar, fotbalist care s-ar putea intoarce la Barcelona.

Cristiano nu şi-a ascuns niciodată apropierea de Al Khelaiffi, iar Marc Guell de la Diario Gol susţine că portughezul ar fi tentat de o experienţă în Franţa, dorind să câştige şi în această ţară un titlu pe care l-a cucerit deja în Anglia, Spania şi Italia. Mai mult, Ronaldo ar fi visul ascuns de mai mulţi ani al emirului care conduce Paris Saint Germain.

Afla mai multe despre: sergio ramoscristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare