Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA anului! Ronaldo şi Messi, în aceeaşi echipă? Ce a postat fratele patronului de la PSG după ce anunţase şi transferul argentinianului la Paris

BOMBA anului! Ronaldo şi Messi, în aceeaşi echipă? Ce a postat fratele patronului de la PSG după ce anunţase şi transferul argentinianului la Paris

PSG

Comentarii

În această vară, PSG a şocat lumea fotbalului cu transferurile reuşite.

Desigur, cel mai sonor nume a fost cel al lui Lionel Messi. Argentinianul nu s-a mai înţeles cu Barcelona, iar francezii au dat lovitura şi l-au adus liber de contract. Înainte ca Messi să fie oficializat la Paris, Sheikh Thani bin Hamad bin Khalifa Al-Thani, fratele proprietarului de la PSG, a postat pe Twitter că Messi va ajunge la Paris.

Acum, el a surprins din nou pe toată lumea şi a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu Messi şi Ronaldo în tricoul lui PSG. 

Cristiano Ronaldo, la Manchester United?

Nu mai este niciun secret că super starul portughez, Cristiano Ronaldo, intenţionează să plece de la Juventus. Ronaldo a fost doar rezervă cu Udinese, la cererea sa expresă, iar reprezentatul său, Jorge Mendes, caută o soluţie pentru ca legendarul fotbalist să plece la o altă echipă.

Manchester United, dispusă să aştepte până în ultima zi de mercato pentru Cristiano

Potrivit celor de la Mirror, Cristiano Ronaldo are varianta PSG, dacă Mbappe va pleca în această vară la Real Madrid.

Pe de altă parte, sursa citată asigură că Ronaldo ar putea ajunge la Manchester United. Chiar dacă a investit deja mulţi bani în transferurile lui Jadon Sancho şi Raphael Varane, Manchester United vrea să revină în elita fotbalului european, iar Joel Glazer a promis o investiţie masivă în această vară.

Pe de altă parte, englezii dau asigurări că şi Cristiano Ronaldo este încântat de ideea unei reveniri la Manchester United, acolo unde a fost extrem de apreciat şi de iubit de către fani.

United vrea să-şi recupereze hegemonia pierdută în Anglia, iar o echipă care l-ar include pe Cristiano Ronaldo are toate şansele să îi ofere portughezului ceea ce simte că îi lipseşte acum la Juve: un lot capabil să lupte pentru toate trofeele puse în joc.

Pe de altă parte, revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford ar putea fi afacerea verii pentru formaţia britanică. Presa engleză crede că indiferent de investiţie, United ar scoate în decurs de câteva săptămâni profit. Englezii vor să aştepte până în ultima zi de mercato pentru a ştii dacă este posibil transferul lui Cristiano. În cazul în care s-ar ajunge la un acord, Edinson Cavani ar putea pleca de la United.

Afla mai multe despre: psg-franţa-ronaldo-messi 

viewscnt
Articole similare