Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ | Asta ar fi marea trădare a anului! Starul din Premier League gata să joace pentru marea rivală

BOMBĂ | Asta ar fi marea trădare a anului! Starul din Premier League gata să joace pentru marea rivală

Premier League

Comentarii

Presa din Anglia notează că fundaşul belgian Toby Alderweirled este gata să o părăsească pe Tottenham în vară, iar o posibilă destinaţie este chiar marea rivală echipei luo Pochettino, Arsenal.

Alderweireld ar călca astfel pe urmele lui Sol Campbell, fundaşul format la Tottenham şi transferat la Arsenal după 9 ani petrecuţi pe White Hart Lane, iar ulterior devenit un jucător de bază în echipa tunarilor.

În vârstă de 30 de ani, Alderweireld a obţinut locul 3 cu naţionala Belgiei la CM 2018, iar în prezent este titular în defensiva lui Spurs, club unde evoluează din 2015. Înţelegerea actuală a lui Alderweireld cu Tottenham expiră în acest an, iar londonezii au o opţiune de prelungire a contractului pe încă un sezon. Totuşi, în cazul în care acest lucru se întâmplă, se activează automat şi o clauză conform căreia Alderweireld se poate transfera la orice club dispus să plătească 28 de milioane de euro.

Arsenal nu e însă singura echipă interesată de belgian şi e de aşteptat ca şi Manchester United să încerce să-i obţină semnătura.

Afla mai multe despre: transferalderweireld 

viewscnt
Articole similare