Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! Asta e revenirea anului în fotbalul românesc: "Mi-a spus că se întoarce la Steaua"

BOMBĂ! Asta e revenirea anului în fotbalul românesc: "Mi-a spus că se întoarce la Steaua"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica este tot mai aproape de revenirea la FCSB.

Prezent la meciul dintre România U17 şi Elveţia U17, fostul oficial al FCSB-ului i-a transmis unui jucător, mai în glumă, mai în serios, că va reveni la vicecampioana Ligii 1, în cazul unui succes al tricolorilor mici.

"M-a încurajat, pentru că a zis că, dacă câştig, se întoarce la Steaua", a dezvăluit mijlocaşul echipei FCSB, Romeo Niţă, care a fost integralist în meciul cu Elveţia, pierdut de tricolori cu scorul de 1-0.

România U17 – Elveţia U17 0-1, în debutul calificărilor pentru Euro 2020

Selecţionata Under 17 a României a pierdut la limită jocul cu Elveţia, 0-1, primul din cadrul turneului de calificare pe care România îl găzduieşte în această săptămână.

Tricolorii pregătiţi de Adrian Văsâi au început curajos meciul, Tudor ratând o mare ocazie în primele minute de joc. Unicul gol al partidei a venit în urma unei faze fixe, Fink înscriind cu capul în urma unui corner, în minutul 37 al partidei. În a doua repriză, jucătorii au încercat egalarea, Niţă şi Bodişteanu nereuşind să fructifice ocaziile avute.

"Am muncit foarte mult şi acum încercăm să ne refacem, pentru următorul meci. Este frustrant, pentru că ştim că am avut joc mai bun decât ei, am atacat tot meciul şi ne-au bătut dintr-o fază fixă. Dacă batem Rusia, suntem aproape calificaţi", a mai spus Romeo Niţă.

Mihai Stoica revine la FCSB. Gigi Becali a făcut anunţul public

Mihai Stoica şi-a dat demisia din funcţia de director sportiv al FCSB-ului, în urmă cu două luni, însă Gigi Becali a dezvăluit că îl aşteaptă oricând pe acesta să revină la vicecampioana României.

Deşi Narcis Răducan a preluat funcţia de director sportiv al roş-albaştrilor, Gigi Becali a recunoscut că, oricând doreşte, Mihai Stoica poate reveni în conducerea FCSB-ului. În plus, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit de ce a refuzat să-i invite la nunta fiicei sale pe Narcis Răducan şi pe Bogdan Argeş Vintilă.

"Pentru MM, uşa la FCSB este deschisă toată viaţa, pentru că este prietenul meu. A fost şi la nuntă. Eu am invitat doar prietenii la nunta fiicei mele, Narcis nu este prietenul meu, aşa că nu l-am invitat. El este un angajat la club, la fel şi Argeş Vintilă. Pe Dică l-am invitat, pentru că este om de calitate. Şi pe Teja l-am invitat. Doar 5-6 prieteni am invitat. Meme, Păunescu, Dumitru Dragomir, Hrebenciuc, Dică şi Teja.

Cu Dică am câştigat bani şi prin Europa, iar Teja mă ajută cu informaţii de fiecare dată. Şi acum cu un transfer, el m-a ajutat cu informaţii. Aveam 400 de mii de euro şi aveam nevoie de un portar. Duckadam mi-a zis că nu ştie, Narcis la fel, aşa că l-am sunat pe Teja şi mi-a zis să-l iau pe copilul ăla de la Iaşi" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare