Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ! "Asul din mâneca lui Laporta!". Transfer extraterestru la FC Barcelona: starul vine lângă Messi pe Camp Nou

BOMBĂ! "Asul din mâneca lui Laporta!". Transfer extraterestru la FC Barcelona: starul vine lângă Messi pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, favorit la alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona din 7 martie, are pregătită o adevărată bombă pe piaţa transferurilor în cazul în care va ieşi din nou preşedinte pe Camp Nou. Mohamed Salah (28 de ani), starul lui Liverpool, va semna cu FC Barcelona dacă Joan Laporta va câştiga alegerile şi va juca lângă Leo Messi şi celelalte staruri din echipa blaugrana.

BOMBĂ! "Asul din mâneca lui Laporta!". Transfer extraterestru la FC Barcelona: Salah vine lângă Messi pe Camp Nou

Laporta a fost foarte clar în mesajul transmis în unul dintre interviurile date cu ocazia campaniei electorale şi a spus că vrea să readucă plăcerea şi bucuria specifică Barcelonei pe Camp Nou. Barcelona e în plină reconstrucţie, cu tineri ca Dembele, De Jong, Araujo, Dest sau Pedri în echipă, alături de grei ca Messi, iar Joan Laporta are în plan un transfer extrarestru pe Camp Nou, dacă va câştiga alegerile de pe 7 martie.

Mohamed Salah, unul dintre starurile de la Liverpool, e marea ţintă a lui Laporta, care vrea să dea o adevărată lovitură de imagine şi să-l aducă pe egiptean pe Camp Nou, scrie Diario Gol. Nu va fi, însă, o misiune uşoară. Laporta are o relaţie foarte bună cu majoritate lumii importante din fotbal, dar chiar şi asa, având în vedere situaţia financiară a Barcelonei, nu-i va fi deloc uşor să facă o asemenea mutare de răsunet.

Sursa citată scrie că Salah e asul din mâneca lui Laporta, iar acesta poate fi adus pe Camp Nou prin vânzarea unor jucători precum Antoine Griezmann (29 de ani). Griezmann nu s-a impus şi nu s-a exprimat niciodată la adevăratul potenţial de când s-a transferat la FC Barcelona, iar francezul poate fi folosit acum ori ca monedă de schimb, ori să fie vândut în altă parte pe o sumă importantă de bani.

Mohamed Salah este, alături de Sadio Mane, Virgil van Dijk sau Roberto Firmino, unul dintre artizanii succeselor răsunătoare ale lui Liverpool din ultimii ani. De mai multe ori de-a lungul timpului, în trecutul apropiat, Mohamed Salah a declarat că i-ar plăcea să se transfere, pe viitor, la una dintre Barcelona sau Real Madrid, cele mai importante echipe din campionatul Spaniei.

  • 120 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mohamed Salah în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joan laportafc barcelonatransfermohamed salahasul din maneca 

viewscnt
Articole similare